Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора. Хто може допомогти інфою!) Шукаю людину яка працює в Готельному бізнесі, є декілька питань стосовно працевлаштування!
-
Доброго вечора . Можливо хтось з вас працює в готелях або на прибиранні будинків і вам потрібні працівники, то буду дуже вдячна за допомогу та пораду . завчасно дякую)
-
Привіт!🫡Ми чекаємо тебе в нашому Едмонтон🇨🇦 чаті! Товаришуємо, спілкуємось, обговорюєм важливі життєві теми, знаходимо друзів, а також все що зв’язано з CUAET та подальшою міграцією до Альберти, міста Едмонтон!🇨🇦🇺🇦 t.me/ukredmontonchat Також маємо телеграм канал Едмонтон, де ми лишаємо оголошення про роботу, інструкції по оформленню документів в Едмонтоні, важливі заходи які відбувають в місті, контакти різних людей які полегшують життя (імміграційні адвокати, допомога в перевезенню меблів, тд.тп.) t.me/ukredmonton Instagram❤️ instagram.com/ukr_edmonton
-
хтось знає українців парикхмахерів в Гамільтоні?
-
Доброго дня) Я в цьому місяці move to Toronto І наразі в пошуках церкви Можливо хтось ходить до протестанської церкви чи знає де можна знайти таку Буду вдячна за інформацію 🙏
-
Напиши в підтримку компанії якої летиш та дізнайся
-
Привіт!куди звернутися ,щоб отримати житло на 14 днів?
-
Пропоную підробіток: - якщо є вільний час і ви б хотіли його провести з користю - якщо у вас є камера яка може знімати 4К відео (GoPro, iPhone 12 і вище) - оплата 10-30$ за годину Напишіть мені в особисті повідомлення і ми обговоримо деталі. Робота не складна. Оплата в USDT або моно.