Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
продам
-
Українське благодійне музичне шоу в Торонто 🇨🇦 Всі кошти направлені на закупівлю дронів для України 🇺🇦 Вже 9 лютого! Поспішай купити квитки для себе та своїх друзів 🔥 www.eventbrite.ca/e/sing-for-drones-evening-of-ukrainian-music-100-proceeds-to-ukraine-tickets-527343116457
-
Вирушаю з України завтра. Кому потрібні сигарети, алкоголь, стіки для айкос гло, ліки чи щось подібне - в особисті)
-
рівень: Бос
-
Можливо хтось підкаже, як вам Торонто? Чи важке місто
-
сам зараз проживаю в тому житло що надали так що можете бути впевненими
-
дають житло до 2 тижнів
-
Хто в Торонто, скажіть будь ласка чи дають ще житло по прильоту на 3 дні ?Не можу знайти прямі рейси до Калгарі по бюджету, хочу придбати на місці і поїхати з Торонто через день в Калгарі
-
Вирушаю з України завтра. Кому потрібні сигарети, алкоголь, стіки для айкос гло, ліки чи щось подібне - в особисті)
-
Якшо чесно, я не знаю як взагалі жити в країні без мови, не те що працювати, але, люди ніби знаходять. Все залежить від ваших навичок та наполегливості
-
Всім привіт, відкрита вакансія адміністратора в норт йорку, вимоги: англійська щоб бути в змозі вести діалог з клієнтами. Досвід в excel буде перевагою. Якщо комусь цікаво пишіть в лс
-
Чи правда що без мови роботи не знайти?
-
885 wilson avenue. Пастор з України.
-
Привіт! Чи хтось знає гарного бровіста в Торонто?(бажано Етобікок)
-
Привіт усім! Чи хтось оформлював щомісячні виплати для малозабезпечених? Чи їх реально отримати? За якими критеріями цю допомогу надають? Дякую ❤️
-
Тут такого повно: t.me/UkraniansInToronto
-
Рішення приймає орган влади у провінції, в кожній провінції свої розцінки , але можуть бути індивідуальні випадки
-
А також не проти познайомитись з цікавими людьми ☺️
-
Доброго вечора ) Шукаю курси англійської, Mississauga
-
Всем привет 👋 Ищу подруг, живу в Ричмонд-Хилл. Буду рада новым знакомствам 😉
22 Jan 2023, 02:47
45971/118887
34 minutes ago