Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую 🙏
-
Добрий день, підкажіть буль ласка а програма з безкоштовними квитками вже закрилася?
-
Дякую за відповідь)
-
Скоріш за усе що онлайн так! На сайті висить інфо що у них попередньо зареєструвалося багато людей і вони призупинили онлайн реєстрацію(((( на який термін не відомо! Я їм писав листа стосовно коли запрацює сайт декілька разів від себе і від дружини з різних скриньок так і відповіді і не отримав((((
-
Підкажіть будь ласка, яка процедура покупки вживаного авто (не в кредит) відразу після приїзду в Канаду? Ще можливо хтось підкаже як вигідніше орендувати авто на термін 1-3 місяці.
-
Нет
-
31.01 всё работало
-
А я на той момент проживала в германії і вказувала себе як резидента тої країни і скидувала оператору документи. Потім він мене підтвердив і дав можливість оплачувати в Канаді
-
В мене також револют. І він тут не працював поки я не підтвердила свою особистість
-
Всем доброе время суток, племянник уже ждёт 8 месяцев визу. Все получили а малой (12 лет) еще нет.. не могу вывезти сестру с детьми, так как у него единственного нет визы. кто-то сталкивался с таким долгим ожиданием ?
-
Ребята кто то летел через Хитроу с Варшави?
-
Не было даже приглашения на визу
-
Мы отправляли ребёнка паспорт не дождавшись приглашения (сыну 11 лет). Ему вклеили визу, только на конверте написали, что по этому паспорту ещё не было приглашения)). Знакомые тоже отправляли паспорт ребёнка не дождавшись приглашения и им тоже вклеили визу…можете попробовать и вы
-
Всім привіт)можливо здає хтось кімнату?)
-
Мы тоже отправили паспорт без приглашения на визу 13 летке, в письмо вложили перевод свидетельства о рождении, объяснитнльное письмо с просьбой рассмотреть дело быстрее. Визу вклеили.
-
Так я же и пишу, что мы не дождавшись приглашения на визу, отправили его паспорт на свой страх и риск и ему вклеили визу
-
Здравствуйте 🇺🇦 Подскажите пожалуйста где лучше всего брать билеты в Канаду с Европы
-
Вітаю, хто може допомогти з заповненням CUAET?
-
Якщо немає загранпаспорта, є тільки паспорт (книжечка), в полі для заповнення "до якого діє", як зрозуміти до якого?
-
Це ви відправляли у візовий центр? Не було проблем з перетином кордону через те що віза була вклеєна без запрошення на вклейку?
22 Jan 2023, 02:47
46008/119155
about an hour ago