Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Секрет:) Тут всім майже так платять
-
Я кажу що тут майже всі заробляють такі гроші. Приклади робіт: констракшн 25$-50$ на старті, oil industry можна знайти 90$ на годину. Але це не в Онтаріо. В онтаріо чомусь платять 18$ на годину в основному. Хоча Онтаріо дешевше, освіта в Онтаріо найдешевша. Коротше все дешевше окрім продуктів харчування та житла.
-
Якщо що то я заради 480$ їбашила 7 годин, у мене дуже складна робота. У середньому 350$ на день. Але це тільки в Альберті стільки платять, в Торонто нема таких зп тим паче для українців.
-
Але при цьому не хочете поділитись з людьми вашою прекрасною можливістю ) щоб інші могли також підвищитиирівень життя)
-
Ахахахахах🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-
Залежності скільки заробляти хочете 😁😁😁
-
В Торонто я була офіціанткою і заробляла 15$ на годину і чайові десь 500$ на 2 тижні. В мене виходило десь 2200$ на місяць. Як на такі гроші взвгалі можна в торонто вижити? Тільки якщо кімнату знімати. На квартиру наврядче вистачить.
-
В Харкові я працювала мізками а не руками. Але зп були менше хоча і працювала сама на себе по 12 годин. В Канаді більше можливостей наразі для себе бачу аніж в Україні.
-
Ібашила?) я працювала з пацієнтами по 14 годин в Києві🤣 а потім тут при -15 в шторм на різдвяному ярмарку за 16$ по 11 годин 480$ мені лише сниться Але не скаржусь ))
-
Всем доброго дня. Меблированная квартира в центре Торонто Toronto Downtown район Saint Lawrence market 70м2. 2 bedrooms (1+1den) den это спальня без окна. 2 bathrooms. Кухня-студия Приятный вид из окна 3350CAD На 3 месяца С марта по май lease или sublease Идеально подходит для ознакомления с городом без долгосрочной кабалы)
-
Люблю Торонто❤️💕 Але рівень життя там бажає кращого.
-
Бо в торонто не платять такі гроші чомусь. Я чесно досі не можу зрозуміти економіку цієї країни. Чому у найдорожчій в плані житла провінції зп по 18$. А в більш дешевих провінціях від 25$. Мені треба проконсультуватися з кимось щоб зрозуміти це.
-
Я так розумію ви студентка?
-
Бо в Альберту ніхто не поїде якщо там буде так як в Торонто . Все дуже просто
-
Коледжи в Торонто дешевше
-
А ще страхування, медицини, і податків, котротше кажучи все основне що потрібно для життя, дорожче 😅
-
Найбільше, що реально наглість це вартість страхування на авто, коли в сусідньому квебеку вартість в 10 раз дешевше, це шок
-
Ну мені допустимо вартість коледжу та освіти на найближчі років 10 взагалі до одного місця🤷♂️
-
Ех Мене все-таки не покидає цікавість, що це за робота за 70$ майже в годину) коли медики не отримують стільки 🥲
-
Бажаю здоров’я🤝 3 дні як в Торонто, може хто допомогти знайти кімнату до винайму в Даунтайму?? Дякую
22 Jan 2023, 02:47
about 3 hours ago