Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Онлифанс рулить 😁
-
Ні, Піший, вело або авто
-
Тому що підтвердження лікаря - це мін зазвичай 1,5-2 роки очікування
-
Якшо ми звісно говоримо за тих, хто нюкамер
-
Я щось пропустила?) більше 150?)
-
А машина обязательная?
-
Dental assistant трошки по іншому іде. Там більше технічної та фізичної допомоги. А тепер чекніть physician assistant:) Ні, підтвердити неможна ніяк. Лише евалюація та вчитися (майже знову). А резидентура лише після ПР. Проте, стоматологам зараз простіше трошки. Є чутки, що скоро буде полегшення процесу документації та підтвердження для інтернаціональних лікарів, бо в Онтаріо жахливий дефіцит.
-
Деякі люди з чату знають це краще за нас😉 Чекаю, коли мені знімуть обмеження на ВП. І треба трошки підкачатися. І можна знімати квартиру в CN tower
-
Кажу ж, стоматологам трошки простіше) але резидентура потрібна всеодно, вчитися. Просто вам не потрібно вчити ЕРМ з нуля, у вас по всьому світу схожа процедура прийому пацієнтів. І резидентура у вас не 4-5 років.
-
Physician assistant - це майже повноцінний лікар🥲 ви ж на нього не підете відразу) Якщо я підтверджу свій диплом тут, то буду мати від 150к на рік🥲
-
В Онтаріо взагалі дефіцит з лікарями
-
Ні Вчитись спочатку точно не потрібно) (я говорю за стоматологів) Чутки, все чутки)
-
Головне прорватись не у прірву)
-
Скільки я взнавала інфо, ніяких резидентур у нас(стоматологів) немає) але я не хочу тут залишатись, тому не планую рухатись по цій доріжці((
-
Прорвемося. Не сумуй)
-
Стоматологи здають 3 екзамени і все) головне мати 2 роки і 50к в кармані на них😂
-
Резидентура:)
-
Я тебе розумію )
-
Підтвердити поки що не можете) але так. Ви ж можете надалі відкрити декілька клінік будете мати 500к за рік)
-
Аххахха У мене перший час була травма 🥲 Я 3 місяці шукала роботу
22 Jan 2023, 02:47
46399/118955
about 3 hours ago