Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Щодо вас Наталя, якщо б ви робили стоматологом за 35$ на годину ви б теж багато заробляли, більше ніж в уберіч
-
Слава богу я не додумалась на основній сторінці в тік тоці онліфанс рекламувати, а тт б втратила майже пів мільйона підписників.
-
Емі онліфанс це хуйня, я завела онлік в листопаді, не виставляла жодних inappropriate photos (без голих фоток) і вела його по типу як твітер, так як я популярна в тік тоці я набрала на онліфанс трошки підписників і заробила 1000$ канадських. І шо ви думаєте? ДОСІ БЛЯХА НЕ МОЖУ ЇХ ВИВЕСТИ. І тік ток англійськомовний заблокували на 50 000 підписників. Через те що я рекламувала онліфанс тому що там sexual content, хоча в мене не було таких постів і голих фоток. Тому мій висновок що онліфанс це треш, там неможливо заробити великі грощі і вивести їх, як не намагалась 1000$ досі там висять і я не можу їми користуватись. А щодо медиків ти правий, медики заробляють багато, тут це престижна професія.
-
Дякую.
-
Окей
-
Там щоб його рекламувати потрібно бути блогером в якійсь іншій соц мережі.
-
Анастасіє Мені не потрібно перенавчатись)
-
Про стоматологію не дивилась різницю, але якщо ви кажете 40К то може в якійсь іншій провінції дешевше, може манітоба
-
Піду пошукаю інфо про онліфанс і що воно таке 😂😂😂
-
І це лише асистент🥲
-
Ну ми ж про стоматологію говоримо
-
Може дивлячись яка спеціальність
-
Це у Торонто 40 к
-
За те, що мені не потрібно )
-
Це в Альберті 40К, в торонто я бачила 12-18К
-
Мені що немає чим зайнятись?😂😂😂😂😂 40к в рік як мінімум
-
Ахаххахахахаххахахахахаххах
-
Розумію, ідіть перевчатись. Я теж хочу в коледж піти. В Торонто звісно, бо в Альберті дорого.
-
Анастасіє Ви ж не знаєте, що потріьно для того, щоб працювати тут у медичній сфері ) це точно не для ньюкамера Я знаю, що в медицині я б заробляла більше чим в убері😂😂😂 не нова для мене інформація Але маємо, що маємо)
-
Чи це просто так?
22 Jan 2023, 02:47
46474/118919
33 minutes ago