Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
🇺🇦Українці, є бажання, по можливості, допомогти бійцям? Збір закріплено! Не соромтеся, будь-яка сума стане в нагоді! Все вже їде поштою до бійців, вони зможуть забрати тільки після оплати, а збір ще далеко не закритий((. Наперед всім дякую! Все буде Україна 💪💪💪🇺🇦
-
ігор став захаром
-
Слушне питання ви задали. Якщо ви прилетіли із України, де жили щонайменше 6 місяців року, що передує тому, в якому прилетіли в Канаду, і при цьому плануєте залишатися в Канаді довше 6 міс (що очевидно, якщо оформляєте WP на три роки при в'їзді), то для medical exam обов'язковий. Але, якщо ви українець, але попередній рік до приїзду в Канаді жили більше 6 міс у Великобританії чи в Австралії, то для вас не має обов'язкову проходити medical exam. Це прямо випливає із офіційного документа, який ви розшарили. Тільки для того, щоб міграційний офіцер не поставив вам обмеження у WP із обов'язком проходити медогляд, ви повідомте про це офіцера і надайте proof of staying in the UK or Australia (для прикладу чи іншої країни із списку виключень). Питання із зірочкою *
-
Народ, может быть у кого-то есть друзья, знакомые которые занимаются записью-сведением и обработкой звука в окрестностях торонто - ниагары?
-
Вроде да, это онлайн можно сделать если есть права
-
адресу можна змінити онлайн, там наче 30 днів є подивіться той лист в якому прийшла Хелс карта
-
Українське благодійне музичне шоу в Торонто 🇨🇦 Всі кошти направлені на закупівлю дронів для України 🇺🇦 Вже завтра (9 лютого)! Поспішай купити квитки для себе та своїх друзів 🔥 www.eventbrite.ca/e/sing-for-drones-evening-of-ukrainian-music-100-proceeds-to-ukraine-tickets-527343116457
-
Вже в цю суботу! 11-го лютого, в 21:00! Українська вечірка до дня Святого Валентина! ❤️👩❤️💋👨 Тільки наші топові дівчата, топові хлопці! Крута атмосфера, подарунки гостям, ведучий та спеціальна програма! Квитків залишається все менше і менше, а ти вже встиг придбати квитки? переходь за лінком. www.eventbrite.ca/e/528875349407 Ціни як і минулого разу, найвигідніший варіант придбати квиток за 60$ для трьох людей, це всього по 20$ долларів з одного Також 1.Квиток для однієї персони - 30$ 2. Квиток для двох персон - 50$ Можна придбати квитки на вході теж. Вхід 19+ Підписуйся на нашу інсту Instagram.com/sercevo_
-
Друзі мої дуже важко писати і, прости про допомогу у такий важкий для усіх нас час. Але хвороба мене так змучила і з'їдає мене з кожним днем!!! Мені дуже важко пояснювати синові, чому я постійно плачу і криком кричу від нестерпних болів яких уже в собі нестерпиш!!! Знеболюючих пити уже не можу не ВИТРИМУЄ шлунок, і відкриваються кровотечями виразки, я і так залишилася без пів шлунка, мала дві, важкі операції. І знову біда не приходить одна, уже відкрилась третя виразка!!! Я постійно запиту чому я так страждаю? Чи зможу я витримувати надальше такі жахливі болі? Щоб не стати нідлякого обузою!!! Рідні мої я дуже хочу Жити і Ходити своїми ножами, виховувати своє єдине диття, яке мені подарував Господь. Я звертаюся та прошу Вас мої ЯНГОЛИ помічники Допоможіть мені хто чим може потрапити на операцію заміну обох кульшових та колісних суглобів! Карти для підтримки і допомоги 5167 8032 3502 6924 Кошти які я потребую на операцію на 9 лютого 2023 року становлять - 94 500 грн
-
Дівчата та хлопці 👋🏼 Почуваєтесь самотньо? Хочете нових знайомств? Не знаєте як провести вихідні? Приєднуйтесь до бесіди: «Двіж в Торонто 🇺🇦🇨🇦» - і ніколи більше не задавайте собі таких питань. Якщо є бажання приєднатись 🤩 Пишіть мені в ЛС (Telegram): @yura_vodyaniy Обіцяю, буде весело 😎
-
Привіт всім ! Продаються меблі дивани ,матраци ,ліжка , кухонні столи , телевізори тумбочки , тостори , чайники ,настільні лампи та багато іншого не нове але у відмінному стані меблів дуже багато 40 квартир , самовивіз локація гамільтон завтра в з 11 годин 220 Dundurn St S, Hamilton, ON L8P 4K7 4166241314