Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вже в цю суботу! 11-го лютого, в 21:00! Українська вечірка до дня Святого Валентина! ❤️👩❤️💋👨 Тільки наші топові дівчата, топові хлопці! Крута атмосфера, подарунки гостям, ведучий та спеціальна програма! Квитків залишається все менше і менше, а ти вже встиг придбати квитки? переходь за лінком. www.eventbrite.ca/e/528875349407 Ціни як і минулого разу, найвигідніший варіант придбати квиток за 60$ для трьох людей, це всього по 20$ долларів з одного Також 1.Квиток для однієї персони - 30$ 2. Квиток для двох персон - 50$ Можна придбати квитки на вході теж. Вхід 19+ Підписуйся на нашу інсту Instagram.com/sercevo_
-
Друзі мої дуже важко писати і, прости про допомогу у такий важкий для усіх нас час. Але хвороба мене так змучила і з'їдає мене з кожним днем!!! Мені дуже важко пояснювати синові, чому я постійно плачу і криком кричу від нестерпних болів яких уже в собі нестерпиш!!! Знеболюючих пити уже не можу не ВИТРИМУЄ шлунок, і відкриваються кровотечями виразки, я і так залишилася без пів шлунка, мала дві, важкі операції. І знову біда не приходить одна, уже відкрилась третя виразка!!! Я постійно запиту чому я так страждаю? Чи зможу я витримувати надальше такі жахливі болі? Щоб не стати нідлякого обузою!!! Рідні мої я дуже хочу Жити і Ходити своїми ножами, виховувати своє єдине диття, яке мені подарував Господь. Я звертаюся та прошу Вас мої ЯНГОЛИ помічники Допоможіть мені хто чим може потрапити на операцію заміну обох кульшових та колісних суглобів! Карти для підтримки і допомоги 5167 8032 3502 6924 Кошти які я потребую на операцію на 9 лютого 2023 року становлять - 94 500 грн
-
Дівчата та хлопці 👋🏼 Почуваєтесь самотньо? Хочете нових знайомств? Не знаєте як провести вихідні? Приєднуйтесь до бесіди: «Двіж в Торонто 🇺🇦🇨🇦» - і ніколи більше не задавайте собі таких питань. Якщо є бажання приєднатись 🤩 Пишіть мені в ЛС (Telegram): @yura_vodyaniy Обіцяю, буде весело 😎
-
Привіт всім ! Продаються меблі дивани ,матраци ,ліжка , кухонні столи , телевізори тумбочки , тостори , чайники ,настільні лампи та багато іншого не нове але у відмінному стані меблів дуже багато 40 квартир , самовивіз локація гамільтон завтра в з 11 годин 220 Dundurn St S, Hamilton, ON L8P 4K7 4166241314
-
Здравствуйте. Я как Мама, Харальськая Ксения обращаюсь ко всем Украинцам. Война не прошла и нас стороной. После обстрелов орков,мы чудом остались живы. Дом в котором мы жили, разрушила ракета нелюдей. Доченька Елизавета в очень тяжелом состоянии.Все тельце посечено от мелких осколков стекла и бетона.Врачи говорят что ситуация крайне тяжелая и нужно срочное лечении за границей. По предварительной информации нужно 3 тыс долларов.(114 тыс грн) Всех денег у меня нет. И к 9февроля 2023 года , сумма которую еще осталась собрать составляет 25 100 грн. Молю Вас о помощи, спасите мою доченьку. Помогите нам пожалуйста собрать средства на спасение. Карта гривневая 5167803221013704
-
Ціни великі у всіх, за роботу вони беруть не великі гроші. А ось витрати на одноразки або інші речі тут дуже дорогі, від цього і ціни такі
-
Поделитесь пожалуйста, как найти группу где украинцы ждут визу в Канаду
-
t.me/pl2canada
-
Друзья и коллеги!!! Зиму уже почти пережили и войну переживём!!! Наш волонтёрский центр "Брати поряд" ни на один день не прекращал работу, даже наобот, появились новые направления, пришли новые друзья. Сегодня всем очень тяжело. И материально и морально. Но мы держимся. Держатся и наши ребята, умирают, но держатся. Вечная им слава и низкий поклон. Сейчас есть большая необходимость в лекарствах, всё простудное. В последних запросах есть необходимость в тепловизоре, ночнике и коптере. Также ребята с Каменского нуждаются в авто (просят жигулёнок, пускай страшненький, но чтобы уверено ездил)) Чай, кофе, мивина - постоянно. Детские рисунки и пожелания очень важны. Списки и просьбы, от бойцов, приходят почти каждый день. И мы максимально стараемся помоч нашим ребятам. В нашем центре всегда бесплатно могут выбрать и взять одежду беженцы и переселенцы. Прошу немного финансовой помощи нашему центру. У кого нет уже возможности, просим игнорировать это письмо и не отдавать последнее. Письмо не личного характера, а отсылается всем моим контактам. Продукты и вещи можно передать в наш центр сбора - ДК Энергетиков (бул. Винтера, 16) ПриватБанк 4731 2191 2041 4655 Песчихин Денис Монобанк 4441 1144 2684 9715 +38(066) 909 59 92 Денис www.facebook.com/profile.php?id=100057512351982
-
Про допомогу в соц мережах з власного досвіду. Пару років тому одна жінка, в якої дочка інвалід попросила мене викласти оголошення в соц мережі, що вона потребує допомоги. Ми створи оголошення, додали фото дитини, документи з підтвердженням діагнозу, номер картки і номер телефону. На наступний день до цієї жінки позвонили, представились благодійною організацією, попросили CVV ніби для того щоб допомогти їй. Вона не зналися на банківських справах добре і довірилась, бо людина в горі хватається за будь яку надію. В результаті в неї зняли 500 грн. на той час то були хороші гроші. Жінка була в ярості і попросила мене видалити пост. Від того моменту я не вірю соц мережам. І шкода що багато людей реально мають горе, але їм вже мало хто допоможе, бо люди все частіше прогорають на таких шахраях, які на людському горі роблять бізнес і навіть не думають що в цьому щось є поганого. Мені дуже б хотілось щоб кожна копійка яку люди кидають від душі доходила до того хто її реально потребує. Але прошу вас будьте уважні коли скидаєте гроші бо побачили фотографії якоїсь побитої чи скаліченої дитини, розбитого будинку і тд. Допомагайте тим кого знаєте, або хоча б родичам тих в кого справді біда.