Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ктото подавался на помощь от odsp ontario disable support programs Там в строке имиграционный статус нет ворк пермит, не понимаю что выбрать
-
-
Ви такі щірі українці ,що мене нудить від вас. Ми в країні в якій йде війна, а ви за кордоном і звісно вам всім похер на те, що відбувається тут. Ми в таких умовах працюємо і допомагаємо один одному. А у вас дупи в теплі і при цьому шкода 1-2-5-10$. Фу бл@дь🤢🤮 Dr.EmMi Міша, можеш банить мене, накипіло. Міша, дякую тобі і Юрі за допомогу і тим хто долучався! А всім іншим за кораблем!!!🤬🤬🤬
-
Що трапилося, Володя? Я розумію тебе, взагалі збори це стресова акція, особливо для тих, хто ніколи цим не займалися до війни. Проте ті, хто можуть і так допомогають, але за можливістю. Що стосується інших, ми же не можемо змусити когось. Це добровільна допомога. Якщо є змога. Тут багато хто живе від зарплати до зарплати і фіндопомоги. Навіть я допомагаю раз в місяць, не більше. Бо поки не маю таку можливість робити це частіше. Пиши мені в дм, будь ласка. Обговоримо.
-
Доброго вечора Відколовся зуб ще й передній 🙈 Що робити в такому випадку ,підскажіть 🙏 Якщо людина знаходиться в Торонто є якісь можливості не за всі гроші світу зробити зуб ?
-
Фото білета і вашого паспорту надаєте?)
-
Вирушаю з України завтра. Кому потрібні сигарети, алкоголь, стіки для айкос гло, ліки чи щось подібне - в особисті)
-
food basics в целом. zehrs но только на скидках
-
Порекомендуйте пожалуйста курсы французского в Торонто !)))