Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
не хочете допомогти краще не відповідайте замість того аби проливати свій негатив, тут взагалі не було толкової інформації в цьому повідомленні
-
старий, що ти за відповідь даєш?
-
Тоесть через время без инцидентов можно позвонить с посылом мол смотрите какой я безопасный водитель давайте как-то понизим планку цены?
-
Користуюся саме ТД, і не шкодую. Що місяця скидають або 15 або 12 центів, треба подивитися.
-
Вони самі роблять. Якщо погодишся на ТД Трекінг, то буде ще 20% знижка щомісяця. Але то рекомендую тільки якщо ти ніколи не перевищуєш швидкість:)
-
А дома менты говорили я хер знает что это за справка но за 50 баксов Я тебе ее сделаю
-
С пару месяцев назад была куча инфы что если сюда привезти справку Толи из гаи Толи из нашей страховой то делают понижение страховки. Но по факту все куда я звонил говорят что им с высокой колокольни на опыт за пределами асашай и канады
-
Додаток типу гуглмепса, він слідкує за тим якою швидкістю ти їдеш (Гугл мепс теж це вміє, але не зберігає просто). Він також рекордить як швидко ти набираєш оборот. І як різко гальмуєш.
-
Это устройство,или приложение в телефон? Если прога на телефон то я не понимаю как они будут различать еду я на своей машине или на машине компании, а на рабочей пробег в день может доходить до 150 км,а от дома до работы ехать 12 так что я годовой пробег указываю в раене 20000
-
На досвід з дому тільки декілька страхових погоджуються. І то то інформація 3-5 місяців тому
-
Понял принял,спасибо за инфу
-
Всім привіт! Подскажіть буль ласка, може в когось є контакти репетитора по аглійській мові? Буду дуже вдячна!
-
Я не знаю наскільки вона точна та справедлива, як кажуть. Я відмовився одразу, бо я не такий-то і слухняний на дорозі.
-
Г фулл?
-
Добрий вечір ! Можу відполірувати покрасити любе авто , знаходжусь в Торонто !
-
Мабуть це про те, що треба подати декларацію в застосунку ArriveCAN Завантажте його на ваш смартфон Там треба зареєструватися не раніше за 72 години до прильоту і вказати потрібні данні( рейс, прізвище…і т.д…) також відповісти на запитання - що ви везете з собою… І все)
-
Вітаю, хто їхав з України з неповнолітньою дитиною, які потрібно документи, і чи потрібне доручення батька на виїзд дитини
-
Привіт усім! Друзі ,пробачте що я турбую вас🙏 може у кого є можливість допомогти з грошима ( на їжу)🙏❤️ Нам с дітками Будемо дуже вдячні!! Мирного неба 🇺🇦
-
Також цікаво!!!!
-
З України питають дозвіл виїзду дитини від батька і більше ніде в мене не питали
22 Jan 2023, 02:47
47080/118861
27 minutes ago