Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Мабуть це про те, що треба подати декларацію в застосунку ArriveCAN Завантажте його на ваш смартфон Там треба зареєструватися не раніше за 72 години до прильоту і вказати потрібні данні( рейс, прізвище…і т.д…) також відповісти на запитання - що ви везете з собою… І все)
-
Офіційний дилер Канади. Безкоштовна допомога по автотранспорту, страховка Онтаріо GTA, тест g1, автонструктор ! У нас є величезний вибір автомобілів Допомога в отриманні кредиту для людей з будь-якою кредитною історією, а також для новоприбулих 4166241314🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день! Візовий сервіс шукає міграційного консультанта для співпраці з питань легалізації в Канаді для довгої співпраці. Бажано україномовний або російськомовний для легшої комунікації. Маємо базу клієнтів, які зацікавлені в легалізації після завершення дії віз за програмою CUAET. Прохання писати @liza_proviz для подальшої комунікації
-
Bang! 🎲💵 Вже в цю п'ятницю о 21:00 за адресою 643 Yonge Street, Toronto, Downtown! Прийшов час поринути в атмосферу Української Мафії. Гострі картузи, Тоні Монтана та інші шедеври, що породили цілий стиль! Так давайте відчуємо двіж в такому світі! На вас чекає: - подарунки гостям при вході - gangster-bar🔫🍷🍹 - спеціальна програма, конкурси від нашого ведучого!( вигравай безкоштовні напої, квитки на наступні вечірки та ін.) 🎤 - наші діджеї з топовими українськими хітами 🎵⏯ - танцпол для мафіозних танців - фотозона, декорації - фотограф📸 Усі гості можуть приходити в сорочках, костюмах, картузах. Придбати квитки можна відсканувавши qr код на постері, або переходь за цим лінком www.eventbrite.com/e/party-tickets-545413445297 також квитки можна придбати на вході в день вечірки!
-
Привіт всім! Чи грає в Торонто хтось футбол. Район Місісагуа, Етобіко? Відпишіть я би приєднався до вас.
-
🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС , ЯКЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ СПРАВЖНІ ЛЮДИ!!🆘️🆘️ Вже 17.02 будуть робить операцію, зібрана дуже велика сумма , нам не вистачає лише 1600 грн 🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. Дитина у важкому стані, нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘 Я вже писала тут, але із за ускладнень назначили ще одну операцію, наше фінансове становище на нулю, втратили все що мали, а що було вже продалось.. Волонтери також допомагають,сума була велика Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘 Номер Картки сбора 5169155120923246 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Мені вже немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘🙏🆘️🆘️