Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Завта прилітаю до Торонто! Заповнив заявку на проживання у Отелі, але ніхто на пошту не відповів. Підкржіть де заселятись у Торонто?
-
Всем привет, как я понял уже не отправляют подтверждение на разрешение на работу, так как уже не выдают разрешение на разовый въезд? Просто моя сестра только вот сдала паспорт на вклейку, но на почту разрешение на получение work permit ещё не пришёл. Вот хочу уточнить, если в аэропорте выдадут work permit без проблем. Заранее спасибо.
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPBsBG7Nbe2ADkfpqJo8a72yF-FBekNZGP8z7gU9t_0khXgw/viewform
-
Доброго дня. Сьогодні залізла почитати повідомлення в групі Украінці в Торонто. Розумію ,що зараз не на часі. Живу в Даунтауні,якщо знадобиться ще раз няня,можу бути з вашею дитиною.
-
Не можна, все одно повинна бути віза. Почитайт вище, не пропускають навіть якщо транзит
-
Є люди які летіли і в них вийшло чи не вийшло пролетіти з транзитом через Лондон? Кілька людей написали протилежну інформацію. Ми просто знаходимось у Ірландії і тут більшість рейсів чер Лондон, чи дуже дорогі квитки , оскільки чекаємо на візу і поки що не берем