Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я користувалась обома операторами і мені більше подобається Bell. Тому я раджу з власного досвіду. І ваша думка може відрізнятись від моєї :)
-
Ваші коментарі в мою сторону недоречні
-
😷Сертификат вакцинации в дию без предоплаты 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат (любая страна) 🦠ПЦР тест 👩👧👦Делаем сертификат детям
-
Ваш фридом дерь*о самое полное, только подходят людям которые с торонто никуда практически не выезжают,за городом он практически не ловит нигде
-
Думаю уйти на фидо, но не хотелось бы номер менять
-
У меня две линии 45 гиг интернета и все это 150 долларов в мес
-
Подскажите, а перевести номер с роджерс в фидо можно? И поменять тариф на фидо
-
Номер залишається при зміні оператора , просто попередьте про це . І Rodgers з Fido мають щось спільне, але я не знаю деталей
-
🚘Поїздки до Ніагарського водоспаду, аквапарку, парк атракціонів🎡🗺️ 🛩️Трансфер З і ДО аеропорту , пасажирські перевезення по всьому Онтаріо.✈️ 🚘На новому комфортабельному авто.🚘 📲За подробицями у особисті повідомлення. +14375520772 Viber/WhatsApp
-
Кого цікавить підробіток-пишіть за деталями в лс🙃 Кур’єром в Uber eats Виплата щотижня Вільний графік, самі обираєте для себе години роботи Можна без знання англійської мови Рівень зп-залежить лише від вас
-
Доброго дня. Вчора їхали в автобусі з дітьми: їм 9 і 11. За себе платили готівкою. Водій казав, що за дітей теж треба платити, але цього разу дозволив безкоштовно. Поясніть будь ласка чому так, оскільки знаю, що діти до 12р. їздять безкоштовно.
-
TTC-tip: Kids ages 0-12 ride for free! You can also obtain a Child Proof-of-Age card for children who are tall for their age. Точно безкоштовно . Це було в межах Торонто? якщо так то незважайте
-
Було в Міссісага. Але я подумав, що може їм варто купити картку Presto, без поповнення, де можливо буде зазначено, що вона дитяча?
-
Дякую, зрозуміло.
-
Все зрозуміло , адже безкоштовно тільки в Торонто , в Міссісага інший оператор - miway , і там платний проїзд для дітей .
-
Здравствуйте, с банком NB никаких проблем? А то я не видел чтоб его советовали для получения выплаты, но во всех остальных банках сказали делать апоинтмент, а в этом можно открыть карту на месте
-
кредитку везде ждать нужно, дебетовую сразу дают
-
в любом банке можно открыть карту на месте))
-
В більшості треба на чергу записуватись,і в банку RBC дебітову треба також чекати мінімум тиждень а кредитну два.
-
Кого интересуют сигареты, обращайтесь
22 Jan 2023, 02:47
47308/119151
about 3 hours ago