Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ваш фридом дерь*о самое полное, только подходят людям которые с торонто никуда практически не выезжают,за городом он практически не ловит нигде
-
Думаю уйти на фидо, но не хотелось бы номер менять
-
У меня две линии 45 гиг интернета и все это 150 долларов в мес
-
Подскажите, а перевести номер с роджерс в фидо можно? И поменять тариф на фидо
-
Номер залишається при зміні оператора , просто попередьте про це . І Rodgers з Fido мають щось спільне, але я не знаю деталей
-
🚘Поїздки до Ніагарського водоспаду, аквапарку, парк атракціонів🎡🗺️ 🛩️Трансфер З і ДО аеропорту , пасажирські перевезення по всьому Онтаріо.✈️ 🚘На новому комфортабельному авто.🚘 📲За подробицями у особисті повідомлення. +14375520772 Viber/WhatsApp
-
Кого цікавить підробіток-пишіть за деталями в лс🙃 Кур’єром в Uber eats Виплата щотижня Вільний графік, самі обираєте для себе години роботи Можна без знання англійської мови Рівень зп-залежить лише від вас
-
Доброго дня. Вчора їхали в автобусі з дітьми: їм 9 і 11. За себе платили готівкою. Водій казав, що за дітей теж треба платити, але цього разу дозволив безкоштовно. Поясніть будь ласка чому так, оскільки знаю, що діти до 12р. їздять безкоштовно.
-
TTC-tip: Kids ages 0-12 ride for free! You can also obtain a Child Proof-of-Age card for children who are tall for their age. Точно безкоштовно . Це було в межах Торонто? якщо так то незважайте
-
Було в Міссісага. Але я подумав, що може їм варто купити картку Presto, без поповнення, де можливо буде зазначено, що вона дитяча?
-
Дякую, зрозуміло.
-
Все зрозуміло , адже безкоштовно тільки в Торонто , в Міссісага інший оператор - miway , і там платний проїзд для дітей .
-
Здравствуйте, с банком NB никаких проблем? А то я не видел чтоб его советовали для получения выплаты, но во всех остальных банках сказали делать апоинтмент, а в этом можно открыть карту на месте
-
кредитку везде ждать нужно, дебетовую сразу дают
-
в любом банке можно открыть карту на месте))
-
В більшості треба на чергу записуватись,і в банку RBC дебітову треба також чекати мінімум тиждень а кредитну два.
-
Кого интересуют сигареты, обращайтесь
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо є у когось, контакти перевіреного ріелтора, який знайшов житло для новоприбулих🙏🏻 Торонто
-
Gradually,i can now boldy say am wealthy Joinned the platform with little capital of $250 and i was able to earn $3,200 under 8 hours trade The management team was careful risk stock in the trade...i was happy that no loose and i was able to withdraw my profits and funds at the said time without any issues You can click on the link below to earn massively and see the transparency in this platform t.me/joinchat/9v6jrVk5mXQxYTg0 t.me/joinchat/9v6jrVk5mXQxYTg0 t.me/joinchat/9v6jrVk5mXQxYTg0
-
Здравствуйте! Кто нибудь оформлял недавно в консульстве (Торонто) новый паспорт? Принимают ли документы? Все ли в порядке?
22 Jan 2023, 02:47
47311/119151
about 5 hours ago