Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
В Англії хочуть тільки поштою та і в Італії так само але в Італії вони так довго це все роблять . Не знаю як краще зробити бо до Англії по ідеї до 10 січня маю повернутися але тут залежить від того що скажуть лікарі завтра якщо ні прийдеться залишатися на довше і тому цікаво чи могла би я тут відправити
-
G1 це взагалі ізі скласти, англійською навіть простіше, я англійською складала. Те що написано на знаку наприклад те і є у відповіді, а на солов‘їну ще й перекладати треба. Спосіб як я складала, просто шукала в гуглі «g1 tests», пройшла десь близько 100 тестів і на екзамені в мене не виникало дурних питань про рівень алкоголю і т д. Я це все проходила і заздалегідь знала відповіді. Тому якщо ви не готуєтесь а потім після того як завалили кажете щось типу «ой я завалив бо там запитання про алкоголь і штрафи», то ви просто гадки не мали що буде на іспиті.
-
Всем привет. Ищу компанию) Мы живем в Иннисфиле. У нас маленький ребёнок (год и 4 месяца). Если есть ещё кто-то в нашей «деревне» - отзовитесь 😅
-
я про то что нужно знать эту мелочь из за которой многие сторожилы валятся.
-
ігнорувати) також часто надсилають смс
-
Я через него себе всегда скидаю деньги. Если вам не срочно горит, то я завтра буду себе скидывать деньги. И потом скажу еще точнее, что ничего не поменялось и можно пользоваться.