Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Офіційний дилер Канади. Безкоштовна допомога по автотранспорту, страховка Онтаріо GTA, тест g1, автонструктор ! У нас є величезний вибір автомобілів Допомога в отриманні кредиту для людей з будь-якою кредитною історією, а також для новоприбулих 4166241314🇺🇦🇨🇦
-
На амазон ссылка выше
-
a.co/d/5FaASh6
-
Від 2-х до 5 бізнес днів може бути затримка
-
Було, це називається Hold затримують гроші після того як поклав собі їх на рахунок чеком.
-
Доброго дня,Ми з сином прилітаємо до Торонто 27.02 . Терміново Шукаємо Працю ,для сина 19 років ,може зібрати комп'ютер, але піде на любу працю,на проізводство, завод,фабрику,доставку,А також шукаю працю і собі,Мені 50років працювала в Польщі на проізводство станків для бриття Жилет,монтувала,збирала,пакувала,а також маю опит в опіці над старшими людьми,була нянею, можу поставити внутрішньом'язовий укол як дитині так і дорослому ,а також можу зробити,логопедичний массаж дитині лиця шиї та язика, якщо має скорочену вуздечку під язиком і погано говорить,,можу працювати на викладені товарів в магазині ,та покоївкою.Прошу вас допомогти нам знайти працю мої контакти: Viber+WhatApp +48570822016
-
Это бесплатно по охип, но нужно направление от врача