Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Було, це називається Hold затримують гроші після того як поклав собі їх на рахунок чеком.
-
Доброго дня,Ми з сином прилітаємо до Торонто 27.02 . Терміново Шукаємо Працю ,для сина 19 років ,може зібрати комп'ютер, але піде на любу працю,на проізводство, завод,фабрику,доставку,А також шукаю працю і собі,Мені 50років працювала в Польщі на проізводство станків для бриття Жилет,монтувала,збирала,пакувала,а також маю опит в опіці над старшими людьми,була нянею, можу поставити внутрішньом'язовий укол як дитині так і дорослому ,а також можу зробити,логопедичний массаж дитині лиця шиї та язика, якщо має скорочену вуздечку під язиком і погано говорить,,можу працювати на викладені товарів в магазині ,та покоївкою.Прошу вас допомогти нам знайти працю мої контакти: Viber+WhatApp +48570822016
-
Это бесплатно по охип, но нужно направление от врача
-
Вітаємо!👋 Як ви себе почуваєте? Чудово?😄 Ми запрошуємо вас долучитись до нашої школи мов EuropeanWay та опанувати іноземні мови. Пропонуємо курси англійської, німецької, французької, італійської, португальської, іспанської та інших мов. Ми дійдемо аж до скандинавських мов, відвідаємо Балкани та зупинимося ще й у Стамбулі.😉 Навчаючись разом у групах, ви не тільки знайдете нових друзів та партнерів для вивчення мови, але й скористаєтесь вигіднішою ціною, ніж при індивідуальному навчанні.😊 Ми запрошуємо вас долучитись до навчання у міні-групах за різними напрямками та програмами. Навчання має бути не тільки результативним, але й цікавим та захоплюючим для дітей та дорослих. Якщо ви зацікавлені, то не гайте часу та зв'яжіться з нами прямо зараз відправивши повідомлення на @Sunshine_in_soul або за номером +380683551826 у Телеграмі. При реєстрації не забудьте вказати своє ім'я, мову, поточний рівень та мету навчання. Наш менеджер зв'яжеться з вами та запише у нову групу. Не гайте часу та приєднуйтесь до EuropeanWay School вже сьогодні! 😉
-
Я жила пів року в Торонто а зараз переїхала до Едмонтону, тут разів в 10 простіше PR отримати, але…в кожного свої цілі і не всі хочуть легалізовуватись. Торонто набагато краще за Едмонтон, нажаль PR отримують тільки айтішники. Але після отримання PR я повернусь до Торонто🥰❤️
-
Добрий день, мені потрібна допомога. Їдемо з морською свинкою 15.03 Вона летить карго з Варшави авіалінії Lot а ми з двома пересадками іншими авіалініями. В Торонто мусимо бути раніше за неї, але якщо піде затримка в рейсах то прилетимо пізніше. Чи може хтось підстрахувати в Торонто і забрати тваринку, якщо наш рейс затримається?
-
Добрый день, может кто то сталкивался? У меня есть постоянный вид на жительство Украины. Могу ли я подать на визу Суает? Сейчас я нахожусь не в Украине, поэтому подать на гражданство не могу, для этого мне нужно вернуться по месту регистрации, но у меня трёхлетняя дочь, и я не хочу рисковать ..