Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Здається Кімната , 1-2 людей . North York Mills Road деталі в пр
-
Любі друзі, Український Драматичний театр "ЗАГРАВА" запрошує вас на виставу "Сад божественних пісень" присвячену до 300 річчя Григорія Сковороди. Яка відбудеться вже цієї неділі 26 Лютого о 3:30 по полудні За адресою: Пластова Домівка ім. Гуцуляків 516 The Kingsway, Etobicoke ON Квитки ви зможете придбати при вході Всі зібрані кошти підуть на допомогу ЗСУ 🇺🇦 Ми чекаємо на вас і віримо в нашу Перемогу ! facebook.com/events/s/%D0%B2%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D0%B4-%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%85-%D0%BF%D1%96%D1%81%D0%B5%D0%BD/570782638431776/
-
Нерееально бандитські фото, наша мафія найкрутіша😉😎🇺🇦
-
Хей, бандити)) а ось і фотозвіт з Мафія Party. Шукай себе, відмічай наш інстаграм @sercevo_ та отримай можливість виграти знижку на квиток на наступну вечірку або безкоштовний квиток. masha-nyshcheta-photo.wfolio.pro/disk/17-02-2023-sercevo-mafia-party
-
Порадьте де можна не дорого орендувати авто
-
Доброго дня, чи має хтось контакти хто має вільну кімнату для чоловіка на короткий термін до 3 місяців поки не знайде постійне житло якщо буде можливість і кімната буде вміщати ще його дружину то вони можуть залишитися на довший термін, потрібно терміново житло на перший час, підкажіть будь ласка хто володіє якоюсь інформацією, дякую всім , гарного дня
-
Усім привіт! Вже регулярно ми проводимо стенд-ап шоу та open mic українською та англійською мовою. Ми отримуємо позитивні відгуки й збираємося продовжувати працювати над розвитком цього проекту! Якщо у вас є бажання спробувати себе у стендапі чи просто показати свої «таланти» напишіть @alexkotsyk у приватні повідомлення. Наступне шоу вже 27 лютого! Слава Україні!
-
Добрый день , подскажите пожалуйста номер перевозчика , который может помочь с перевозкой кровати
-
Мене звати Соня🤍 Я професійний таргетолог і контентмейкер з 2 роками практики та роботи Моя ніша - індустрія краси, кондитери, сфера харчування, свічок та ін Працюю в основному з салонами краси, pmu, візажистами та перукарями 👄 Моя головна мета - максимізувати прибуток для моїх клієнтів. Під час нашої співпраці ми здебільшого працюємо з безкоштовними інструментами для реклами (ролики за алгоритмами instagram, правильні хештеги, привабливий контент тощо). Ми також можемо додати таргетингову рекламу з Facebook, якщо ви бажаєте! Я зроблю все можливе, щоб ви досягли кращих результатів для свого облікового запису завдяки вашому бюджету та цілям Якщо Вас зацікавила моя пропозиція, напишіть мені і я розповім детально💌