Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Прийшов час показати всю любов нашим улюбленим дівчатам!💐🌷🌹 4-го березня(субота) початок о 21:00 .У вас є унікальна можливість привітати наших прекрасних українок і потусити в гарній атмосфері в самому центрі Торонто! Усім дівчатам вхід безкоштовний! Нашим дамам, а також усім гостям ми приготували: 🌷Спеціальну програму-шоу та нашого крутого ведучого🎤 🌷Подарунки дівчатам 🎁 🌷Діджеїв з крутими українськими хітами всіх років🎵 🌷Неймовірні декорації та атмосферу✨🌃 🌷Бар з тематичними та крутими коктейлями🍷🍹🍸 🌷Професійного фотографа📸 Усі гості за бажанням можуть прийти в: - Хлопці в костюмах, сорочках - Дівчата, ви знаєте, що робити...) Придбати квитки можна відсканувавши qr код на постері, або переходь за цим лінком www.eventbrite.com/e/8--tickets-556224992927 також квитки можна придбати на вході в день вечірки! Придбані квитки не повертаються! Вхід 19+ Перевірка айді на вході Охорона та Facecontrol!
-
Селять у Бурлингтоні, Гамільтоні, Міссісауга якщо пощастить. Взагалі зараз тяжко з поселенням.
-
Будемо летіти до Варшави наступного тижня
-
Добрый день, знаю хорошего учителя математики - если кому-то нужно, могу поделиться контактом.
-
Привіт. Тоже цікавить) тому можна якось контакт тримати. І якшо щось нарішається то один одному написати. @nazar_prorochuk це мій інстаграм . Можеш туди писати мені
-
Прошу помощи в поиске несложной работы желательно в районе Этобико.
-
Добрый день, у меня возник вопрос, кто-то добирался или покупал авиабилеты через kiwi.com, так как отзывы не очень, а прочитал я их только после того как оплатил🤯
-
Билеты вам сразу пришли после оплаты? Или через пару дней? Так как после оплаты сказали что прийдет в течении 24 часов, но прошло уже 48, а билетов нет, есть только номер бронирования, может кто-то что знает? Либо же сталкивался, всем спасибо, всем мир 💙💛
-
Добрый день, у меня возник вопрос, кто-то добирался или покупал авиабилеты через kiwi, так как отзывы не очень, а прочитал я их только после того как оплатил🤯