Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня) Я на стадії очікування паспорту з візою і вибору дати перельоту. Шукаю порадників))) Підкажіть, будь ласка, перші обов‘язкові (і не тільки) кроки які потрібно зробити по прильоту Хочу скласти собі список, щоб нічого не пропустити і не тупити (😅) по прильоту
-
Вітаю! Читав, що можливо отримати SIN в аеропорту, Торонто. Це так? Хтось отримував?
-
Так можливо, але там часи роботи маленькі
-
Хтось знає відповідь на це питання. На рахунок Водійських Посвідчень. Знаю що можна змінити тут з наших на канадські при наявності. Але питання полягає в тому чи це можливо зробити якшо самі права залишились в Україні але Водійські права в мене є в «Дія» . Чи зможу в я тут їх поміняти чи потрібно мати їх тільки в оригінальному вигляді , чи можливо через програму(так як там є всі дані про права, переклад можливий змінити на англійський) ? Хто знає, дякую забудь яку інформацію на перед!!!
-
Канада - чудова країна для життя, але якщо ви тільки що переїхали, пошук ідеального житла може бути викликом. Моє нове відео на YouTube про оренду житла допоможе вам уникнути помилок та знати на що варто звернути особливу увагу 😌 youtu.be/WucTK_GgEEg
-
Cheapflights