Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт друзі 🤚 Ще до приїзду у Канаду я інтенсивно шукав корисну інформацію і було важко знайти щось покрокове і зрозуміле. Я розумію що у новій країні усі звичайні справи стають у рази важкішими. Тому місяць тому я створив Ютуб канал ☺️ Я стараюсь донести інформацію максимально легко і з деталями, навіть у найпростіших справах. Я запрошую вас на свій канал, впевнений що ви знайдете для себе багато чого цікавого ✊ youtube.com/@andyedmontana
-
ПРОВОДИМО НАБІР В ОНЛАЙН МОВНУ ШКОЛУ ADEPT Оголошується набір учнів для вивчення англійської мови. Індивідуальні заняття за Оксфордською програмою Підготовка до ЗНО, IELTS Розмовна англійська Speaking Club Заняття проходять онлайн з будь-якої точки світу. Акцент робимо на результат, готуємо до екзаменів, удосконалюємо розмовну мову та сприйняття на слух, допомагаємо в бізнес-англійській. Запрошуємо вас на пробний урок. За деталями звертайтеся в особисті
-
Hi everyone. Friend of mine, owner of SkyGen Windows System, is looking for a sales person with experience and good English. For those who are interested, please call the number listed on their website and just mention my name as a referral.
-
Hi everyone. Friend of mine, owner of SkyGen Windows System, is looking for a sales person with experience and good English. For those who are interested, please call the number listed on their website and just mention my name as a referral. www.skygenwindows.com youtu.be/IE1GPKRHPks
-
Доброго дня! Здається бейсмент в районі North York. Ціна 1000$ для одного. Туалет є в бейсменті, душ та кухня спільні з іншими 3 жителями (дівчатами)
-
Всім привіт, запрошую до себе на процедури краси: Корекція + фарбування брів Ламінування брів Ботокс Перманентний макіяж( губи, брови, міжвійка) Працюю пігментами від Leader Знаходжусь метро Dundas
-
Привіт. Який мобільний оператор краще обрати?
-
є тут якась група для знайомств?
-
Шукаю роботу. Досвід роботи у туризмі 6 років, у ресторанному 2+. Диплом інженера(укр).
-
Кого цікавить підробіток-пишіть за деталями в лс🙃 Кур’єром в Uber eats Виплата щотижня Вільний графік, самі обираєте для себе графік та кількість годин Можна без знання англійської мови Рівень зп-залежить лише від вас Допоможу з реєстрацією та всім необхідним для початку роботи 👾
-
А кредитка есть? У меня вроде не было скора пока кредитка не появилась