Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Так і є десь 10 днів приблизно
-
Вітаю! Кого цікавить білет авіакомпанії westjet на будь який напрямок і дату є хороша пропозиція купити квиток за нижчою ціною ніж Ви самі бачите на сайті. Кого цікавить пишіть особисто!
-
А если получить документы в Торонто , потом переехать можно в другую провинцию?
-
Потрібна допомога в пошуку роботи в Канаді місто немає різниці прошу о пропозиціях без знання мови.
-
fb.watch/iUpwBmRi_4/
-
Всем привет, ищу с кем снимать/комнату в районах этобико/норс йорк/мид таун. Бюджет 1200$, если есть знакомые которые ищут с кем снимать дайте знать! Заранее спасибо:)
-
Я ворк пермит в халифаксе получал, потом переехал в торонто
-
Доброго. Хочу в аеропорту арендувати авто на перший час( 10-15 днів). Хто має досвід з місцевими компаніями? може щось порекомендуєте?дякую
-
Теж це питання цікавить . І може хтось оплачував оренду картою монобанк ? Бо на сайтах по оренді пишуть тільки кредитні карти приймають , а наприклад наші українські карти це дебітові з кредитним лімітом , це наче трох не те , був у когось такий досвід ?
-
ну..якщо оплачувати за кілька місяців у вас платіж навіть за лімітом по українським карткам не пройде.
-
Але з усіма даними. Щоб відео урок виховання було.
-
Плачу 100$ якщо хтось знайде цього виблядка.
-
Цей кацапський виблядок створив копію аккаунт, і пише всім з групи. Блокніть його.
-
⭐MARKHAM🌟 Шукаю місцеву організацію в Маркамі, що допомагає українцям. Школи, шелтери, тощо... Хто знає, підкажіть будь ласка контакт
-
Но да, при заказе пишет две недели, но по факту вот как было
-
В сентябре тоже, за 5 дней
-
Мне ооочень быстро приходит. Заказала 29.12 пришло 03.01
-
когда будет кредитка Можешь обратиться в компанию +1 (647) 348-7253 Я брал у них
-
без кредитки, практически невозможно арендовать
-
Сумно
22 Jan 2023, 02:47
48004/118905
about 3 hours ago