Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
я не у Торонто суджу по знайомим, адже я написала саме з приводу їх ситуацій, а не своєї і це люди, з якими у мене тісний контакт і які діляться своїми враженнями я до того, що не потрібно давати дурних порад, адже всі ситуації сугубо індивідуальні якщо ви шукаєте роботу місяцями, це не означає, що інші будуть шукати її місяцями 🙂 коли я виїзджала до країни, де наразі перебуваю, мені писали люди яка я дурна, що і помру там з голоду і ніколи не знайду роботу, але через місяць я успішно адаптувалась і так само успішно вже працювала, враховуючи те, що англійська тут не основна мова
-
Я не дизморалю якщо ви про це, просто ви не маєте уявлення про те, що таке торонто. Це гарне місце з прикольним вайбом, я там пожила пів року, але поїхала в інше місто канади бо зрозуміла що в Торонто PR отримують тільки айтішніки, а я хоч і всію писати код, шанси в мене нульові і душа не лежить до цієї професії. І справа навіть не в тому що я поїхала. Ви просто не в Торонто і не розумієте ще всього. Так. Хтось знаходить роботу в той самий день коли прилітають, а хтось шукає першу роботу по 2-3 місяці. То чому ви вирішили що САМЕ ВИ знайдете роботу за перший тиждень в Торонто? Бо знайомі ваші знайшли? Я в Торонто майже рік, і повірте, я розумію що коли люди кажуть факти то це не означає зо вони вас дизморалять чи кажуть не їхати сюди. Канада для всіх, їдьте ніхто не забороняє. Але факти є факти. Роботу в ТОРОНТО і ВАНКУВЕРІ знайти складно.
-
Ми теж думали що знайдем роботу в перший тиждень і розїбем ту канаду. Ми були впевнені що в нас нема рожевих окулярів. Але коли ми дивимось на людей які зара приїзжають, ці люди такі ж як і ми були на початку. Думали що все так просто. Але ні. В нас все таки були рожеві окуляри.
-
а чим мої знайомі відрізняються від вас ? такі ж люди а впевнена у собі, бо ну така я людина. і так, я впевнена, що знайду роботу у перші тижні перебування там, якщо не у перші дні, бо ну ось така я ) я знаю що таке Канада і які там можуть бути складнощі, у мене немає рожевих окулярів. і все залежить від людини у першу чергу, але бути таким категоричним і казати, що от будете шукати роботу місяцями — так не можна перша робота зазвичай аби-яка, далі людина адаптується і вже відштовхується від інших факторів при пошуку