Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
я не розумію чому ви задаєте мені ці питання ? ми взагалі говорили не про мене першочергово, але вже перешли на мене. ми говорили про МОЇХ знайомих, нагадаю я була у Канаді, тому я знаю про що говорю. і я не маю звітуватися про кожне речення своє у мене купа знайомих, які наразі перебувають там: хто 5, хто рік, хто кілька місяців більшість з них живуть у Торонто і у них амбіцій менше, ніж у мене тоді чому я маю налаштовувати себе на негатив і нити про те, що от блін, буду місяцями шукати роботу ? який у цому сенс ?
-
а не в другой стране где сложнее найти работу
-
группа украинцы В торонто
-
Во сколько митинг и адрес?
-
Чому ви кажете що важче якщо ви не знаєте як в Канаді на своєму досвіді?
-
человек который в Канаде спросит с тем кто нет зачем к чему
-
я вам вже привела приклад з перебуванням у країні, у якій я зараз ) і тут набагато важче знайти роботу, якщо що
-
Юлія ви мабуть зрозумієте мене тільки коли приїдете)
-
Якась дурня, людина ніяк не второпає що 2-3 міс люди шукають роботу за спеціальністю, а не просто щоб була робота
-
а навіщо обговорювати ваше життя і ваш приклад ? я не розпускаю плітки. я говорю факти, які мені надають мої рідні друзі якщо не вийшло у вас, то уе не означає, що так має бути у всіх
-
Да буде срач
-
Людина дискутує, та наводить приклади, в чому проблема ?)
-
А навіщо обговорювати взагалі ваших знайомих та їх амбіції? Любите плітки?
-
тоді напишіть кожному учаснику групи і проведіть опитування, де люди знаходяться нараз люди завчасно шукають групи, доки чекають на вклейку і так далі, тому ваші пред’яви не мають сенсу
-
все гарного вечора
-
я просто закрию чат, розмова ні про що)
-
А я теж відкрию вам таємницю група називається Українці в ТОРОНТО, тобто іншими словами українці які знаходяться в Торонто
-
Підскажіть , будь ласка , подав заявки на візу Мамі і неповнолітній сестрі , мамі запрошення на біометрію прийшло через 5 годин , а сестрі уже 6 днів нема нічого , що це може бути??
-
відкрию вам таємницю: сюди вступають люди, які не тільки перебувають тут, але й планують у найближчий час туди приїхати 🙂 і таких тут багато, якщо що
-
Бо не тільки мені складно а і багатьом з цієї групи) легко тільки вашим знайомим))))
22 Jan 2023, 02:47
48095/118843
about an hour ago