Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Підскажіть , будь ласка , подав заявки на візу Мамі і неповнолітній сестрі , мамі запрошення на біометрію прийшло через 5 годин , а сестрі уже 6 днів нема нічого , що це може бути??
-
відкрию вам таємницю: сюди вступають люди, які не тільки перебувають тут, але й планують у найближчий час туди приїхати 🙂 і таких тут багато, якщо що
-
Бо не тільки мені складно а і багатьом з цієї групи) легко тільки вашим знайомим))))
-
я сюди не за порадами прийшла 🙂 чому ви вважаєте, що тільки ваш приклад важливий ?
-
якщо вам складно, чому має бути складно іншим ? чому мої знайомі змогли знайти, а ви ні ? мабуть, це має говорити щось про вас, а не про них мені, напевно, потрібно запросити сюди друзів, щоб вони на власному прикладі розповіли що реально, а що ні люди з таким ж реальними історіями, як і у вас
-
Ви просто думаєте що ви найрозумніша в світі, ігноруєте факти, думаєте що є тільки ваша думка і думка ваших знайомих. То навіщо вам тоді ця група? Ідіть і питайте поради у ваших знайомих.
-
В ІТ не треба сертифікат 😂
-
Сорэ, в мене в Торонто уже багато знайомих на доставці.
-
Так що руки від уберу 😂
-
Та навіть не за спеціальністю складно (виключення: будівництво і доставка), а на офіціантку щоб піти треба сертифікат спеціальний отримувати.
-
І одна з них Убер
-
В мене 2 роботи взагалі
-
Всі українці підуть у убер😅😅😅
-
А якщо гарну спеціальність,то зараз важко з цим
-
тут же вказано за спеціальністю 🙂
-
Якщо в клінінг,стройку чи курьер то хоч за тиждень