Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
До чого це? Я маю роботу)
-
Юлия ожидаю офер)
-
Не бачила срачів😀
-
удачі вам я за вас дуже рада, що ви тут популярна, але безробітна
-
Мы про Канаду ?)
-
Взаимно
-
Я також вже за рік 6 побіт змінила і шо
-
Я уже на четвертую работу собеседование прошел за 5 месяцев здесь ))) и с каждым разом зп все больше и больше 😅
-
Було норм
-
Мене багато людей тут знає особисто, вони знають хто я така і нащо я це роблю, а ви тільки і думаєте що ви найгарніша і найрозумніша і типу амбіції у вас НАВІТЬ більше ніж у ваших знайомих. З самооцінкою вам треба попрацювати, Юлія, і інших людей слухати, їх досвід. Щоб не позоритись і не сперечатися з тим кого не знаєш:)
-
не шукайте грубості там, де її немає удачі
-
Так вот опустит тебя Канада надеюсь
-
Я нормально спросил,ты решила поставить себя выше других и отвечать более дерзко
-
Я мала на увазі доставку
-
Тільки мій? Я думала що тільки ваші знайомі знають що до чого?
-
Интересно как в убер можно устроиться за 1 день если сейчас на конец марта все записи на драйвтест на G , а с учётом что чтобы работать в gta нужна машина не старше 7 лет. Если рассматривать убер такси как работу прям с приезда то перспектива начать работать не раньше чем через месяц
-
дякую
-
не варто вести діалог, людині вже нічого не довести хай буде так, як вважає вона, бо є тільки її досвід
-
«мітингу»
-
Треба свою групу створити, Єліта чату Люди в яких вже є канадський досвід, які майже рік в канаді і розуміють зо до чого
22 Jan 2023, 02:47
48169/118860
about 6 hours ago