Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Кого цікавить підробіток-пишіть за деталями в лс🙃 Кур’єром в Uber eats Виплата щотижня Вільний графік, самі обираєте для себе графік та кількість годин Можна без знання англійської мови Рівень зп-залежить лише від вас Допоможу з реєстрацією та всім необхідним для початку роботи 👾
-
🛑Подскажите где арендовать автомобиль по самому низкому прайсу?🛑
-
Якщо ви заїхали у погане житло і не можете виїхати, бо штраф занадто великий, то це відео стане вам у нагоді 😊 youtu.be/NplOrLOv2pw
-
Добрый день..моя плимінниця зараз у Торонто ..загубила паспорт ..вже другий день без їжі ..хто може допомогти 🫣🫣🫣🫣🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
-
Куплю залив за гарною ціною. Писати в лс.
-
Добрый день. Буду благодарна, если кто-то посоветует нашего парикмахера (женская стрижка)
-
Ви можете мені зателефонувати і я вам поясню всю ситуацію …дитині 19 років повірила знайомим і загубила паспорт
-
А что это такое?
-
Це відповідь вище питали , чогось вийшла окрема смс а не відповідь
-
Я забронював авто в додатку turo, цей додаток тут рекомендували . Ціна вийшла за 11 днів біля 600 доларів разом з страховкою, але поки що не знаю чи буде все ок бо буду в Канаді 6 березня, можу тоді відписати як все пройшло , якщо буде комусь цікаво
-
Друзі, хто знає, де окрім Канали можна зробити мед. Огляд по CUAET( цікавить Україна і Польща) . Подивилась на сайті IRCC , там навіть Київ є. Хтось може допомогти з інфою?