Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Це відповідь вище питали , чогось вийшла окрема смс а не відповідь
-
Я забронював авто в додатку turo, цей додаток тут рекомендували . Ціна вийшла за 11 днів біля 600 доларів разом з страховкою, але поки що не знаю чи буде все ок бо буду в Канаді 6 березня, можу тоді відписати як все пройшло , якщо буде комусь цікаво
-
Друзі, хто знає, де окрім Канали можна зробити мед. Огляд по CUAET( цікавить Україна і Польща) . Подивилась на сайті IRCC , там навіть Київ є. Хтось може допомогти з інфою?
-
Ви взагалі серйозні люди !!!!!!!!!!!я пишу про допомогу Для 19 річної дівчини яка залишилася 1 в незнайомій країні….замість того щоб запитати в мене про якусь інформацію …..ви хочете заблокувати мене??????
-
А всім іншим скептикам бажаю міцного здоров’я та успіхів🙏 І Ніколи не потрапляти в халепу🙏
-
Я вже написала дівчини 19 років поїхала зі знайомими знайома зняла великий будинок забрала в неї 3000 … племінниця Загубила паспорт… Якщо хтось хоче допомогти я можу дати її номер телефону зв’яжетись з нею і запитаєте як її можна допомогти їжею або просто знайти якусь тимчасову роботу