Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Чат,суто для хлопців, де ти зможеш найти однодумців та обговорити🗣️: 1. Бізнес💵 2. Роботу⛏️🔧 3. Житло🏚 4. Інші інтереси.(зал боксу, дівчата, заклади, покер тощо) Правила: 1. Ніяких сварок, негативу, образ тощо 2. Вся реклама через адмінів. Посилання на бесіду та для запрошення t.me/+Jp6gzRZYgp9kODJi
-
Там і дивилась, але мене трохи збентежило що там інфа обновлювалась 4 роки тому(
-
Тут немає вибору.
-
А в Торонто сделать это нельзя будет ? Просто у них 2 часа перед вылетом в Торонто , боюсь что могут не успеть
-
secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx смотрите вот на этом сайте
-
Від мого сошл воркера. Please call 1-855-330-8655 and schedule an appointment for online language assessment. After you getting the result ask them if they are able to register you in an ESL class (preparation for IELTS class ). Otherwise, please let me know I will connect you to ESL registration department so they will register you to the class.
-
Дякую людям які мені написали
-
І справді в мене скрутна ситуація
-
Я не бот)
-
Всім привіт це я та сама дівчинка яка загубила паспорт
-
Дякую вам за допомогу …я в живу в Берліні і допомагаю людям які потребують допомоги тут в Берліні ..… Тому я розумію як це працює ..люди яким потрібна допомога максимально розповсюджує цю інформацію. Але інформації дуже багато і треба максимально перевіряти її та вирішувати питання якумога скоріше… В моїй ситуації я знайшла групу і спробувала знайти людей. Наших людей….❤️
-
Будь ласка, не приймайте це персонально. в принципі довіряти людям на словах не маю звичку. Вже писали про таке прохання, і вже є постраждалі з цієї групи. Мій зобов'язок більше не допускати подібного. Якщо ситуація реальна, допоможуть. Я і сам приєднаюся. В середу після обіду вільний, можу привести що потрібно.