Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт ✌️ Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом 🍽 Допоможу вам накачати 🍑 і зробити стрункі ноги Прибрати боки та зробити плоский живіт 💪 Тонус м'язів та рельєфне тіло ✅ БЕЗКОШТОВНО консультую та даю рекомендації Чекаю вас у лс 🙂
-
Кажуть, що в аеропорту Торонто можливо
-
Всем привет) Ищу кондо в downtown с 1 апреля. Напишите в личку кто может тоже ищет и хотел бы вместе снимать или есть свободная комната
-
Предлагаю бесплатно пофоткатся. Девушки, парни, или пары. Я не фотограф, я любитель. Для меня это опыт, для вас фоточки в Инстаграм. Пишите в лс
-
Кто может помочь с перевозкой дивана?И сколько это будет стоить?
-
Доброго дня everybody! Буду вдячна за контакти косметолога в Торонто.
-
Арендуйте U-Haul
-
Спасибо ☺️
-
Кому нужны сигареты, обращайтесь, оплата при встрече
-
саме так, ви не лікар
-
Лучший косметолог это нормальное питание, ребят) я не врач но все кожные проблемы это реакция на внутренние проблемы. Могу расписать за каждую херню, почему она происходит и как убрать. Ну рил. Это просто
-
Хіба косметолог це про проблеми зі шкірою? Це для підтримки її стану, а шкірні проблеми лікує дерматолог.
-
Ми стикалися з таким. Приносили на вклейку нові паспорти, я при цьому додатково писала у кризову форму з проханням звернути увагу, що у нового паспорта інший строк дії. Чоловік не писав, але в нього вже строк закінчився зовсім, поки чекав візу. Обидва отримали візи на строк нового паспорта. Але я думаю - в кризову форму краще написати, повідомити про новий документ
-
5-7 дней
-
Кто оформлял кредитку в CIBC, подскажите, как долго вы ждали карту?
-
Если звонит бот и говорит что по син номеру происходит подозрительная деятельность, это разводняк? Номер не гуглится, звонят с самого утра
-
Я теж так думаю, але було б логічно, війна в країні, всі повинні мати можливість полетіти до канади
-
це не точна інфа, вони просто для реклами це написали
-
полетіти можуть всі поки не прострочиться термін дії візи, а от чи зможуть подати нові заявки після 31.03, це вже питання
-
Сподіваюсь що зможуть😿
22 Jan 2023, 02:47
48716/119165
about an hour ago