Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
По твоей профессии Сто% найдешь что-то 👍🏻👍🏻👍🏻
-
Бывает парой там глюки , попробуй через другое устройство , либо браузер другой
-
Не знаю почему, у меня дальше первой страницы не грузит
-
Все объявления с Торонтовки дублируются в телеге на канале "Работа в Торонто".
-
Тут можно объявление о жилье размещать ? Сдаётся большая светлая комната с апреля в Мид таун на 1 человека возле метро Glencairn ( 7 мин пешком) Своя отдельная ванная, большой гардероб В здании есть бассейн, спорт зал, сауна Остальные детали в личку
-
хто може порадити інструктора з водіння + потрібна машина для здачі на g-full дякую
-
Это правда что до 31 марта визы и выплаты будут ограничены или остановлены для украинцев ?
-
Підкажіть, будь ласка, я ще не встигла зробити medical check up, як приїхала, і мені потрібно виїхати на більш ніж три місяці. Чи буде окей зробити його пізніше? І навіщо його взагалі робити?)
-
Ищу людей в будний день поехать в блю маунтин (лыжи/сноуборд) все подробности в лс
-
SOS!дівчина щойно прибула в Торонто.... організація, які мали б роз'яснити,хоч щось пояснити-сказали,,у нас нічого немає,переходьте за кюар кодом і рятуйтесь самі,,((людина одна в чужій країні,розгублена немає куди дітись....
-
Ніхто нічого не повинен тут Березень, зараз всі масово прилітатимуть Житла відповідно не буде (якщо логічно думати) Якщо ви не забронювали житло та не подбали про свою адаптація заздалегідь будьте готові, що доведеться витрати власні нерви
-
Це не я
-
Боже, а як ви летіли 😵💫😭
-
не можна зробити пізніше, це була одна з умов куаєт. У вас є 90 днів. Ви можете зараз зробити це швидко робиться або зробити в іншій країні, в схвалених Канадою медичних центрах.
-
17:52
-
Потрібно дівчині десь переночувати(((
-
Які наприклад? Канада змусила прилетіти?
-
😂😂😂😂 И уехать обратно)))
-
Тому що терміни то піджимають🥲 а невідомо, що далі буде)
-
Щоб 3000 взяти)
22 Jan 2023, 02:47
48779/119099
24 minutes ago