Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Благаю допоможіть. Доброго дня. Прошу Вашої допомоги на лікування, рак молочної залози, 2га група інвалідності, пройшла операцію та 8 хімій, стала інвалідом, отримую пенсію 2300, сама утримую дитину шкільного віку. Благаю Вас на колінах допоможіть на лікування, на обстеження, на ліки, на КТ. Дякую Вам за допомогу. 5169155110538889 Чорна Ірина Миколаївна
-
Доброго дня,любі друзі ❤️ хочу звернутися до вас з проханням допомогти мені з фінансами,буду дуже вдячна за вашу допомогу ❤️, документи свої надам в лс.Хто зможе допомогти пишіть в приватні повідомлення 🙏❤️ Слава Україні 🇺🇦🇺🇦❤️ Мирного неба над головами
-
Ввести на YouTube є 100500 туторіалів
-
Якщо щось, є робота, за яку платять гроші. Але якщо ви думаєте а Канаді вони з неба падають, навіщо сюда приїжджати?
-
Підкажіть, будь ласка, зрозумілий сайт пошуку житла
-
Вітаю! Я займаються таргетованою рекламою, є досвід просування компанії, яка займається розробкою сайтів на США та в Іспанії, відписав Вам в особисті щодо результатів
-
Всем привет, есть кто продает табаки для кальянов по типу darkside / tangiers или знает кто где их можно купить?
-
Доброго дня. 🌠Підскажіть кто летів до Канади в Торонто там є червоний крест як допомогають українцям в червоному кресті? Хочемо летіти з подругою ми вдвох та так щоб було житло на перший час, знаю що це не просто, а там вже шукати роботу, можливо хтось знає хороші ферми де беруть українців ?)))