Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
а если права есть, но им пол года всего) проходила автошколу в феврале 22го, и буквально не успела получить права получилось только когда сервисный центр открыли
-
Так вони , паскуди , ще ж спеціально нагнітають.
-
если прав не было, то да, но можно сократить до 8 месяцев, если сходить в автошколу и получить сертификат или типа такой бумажку
-
можно волноваться и без таких "приколов" от экзаменатора) и как бы не хотелось всё равно волнуешься или в целом ситуация возникла на которую никак не повлиять
-
Звісно покращується. Ще дуже корисно ходити на якісь англомовні курси або взагалі ідеально це знайти англомовну дівчину🤣 це й корисно й приємно😉
-
а після того, як здаєш тест та отримуєш g1, треба обовязково рік чекати до здачі практики на g2?
-
Ті хто приймає тест ще спеціально іноді заводить в стресові ситуації або хочуть перевірити знання правил . До прикладу на здачі g тесту екзаменатор намагався в деяких ситуаціях мене як би пришвидшити. Але потрібно пам’ятати що водій саме ви. А на здачі вже на DZ інший екзаменатор теж підганяв на хайвею при обгонах і на перехресті. Вони навіть можуть трохи підвищувати тон спеціально. Щоб перевірити реакцію на стрес. В мене один знайомий через це не здав на g з першооо разу. Так що потрібно бути уважним і спокійним.
-
Та екзаменатори різні. Як і люди . Є нормальні, спокійні, є не дуже) є ще багато індусів🤣 де взагалі тяжко зрозуміти що від тебе хочуть😅
-
Привітик всім)) Підкажіть чи є можливість вклеїти візу CUAET в Чехії ? Дякую)))
-
Вони рахують стаж тільки коли більше 2 років здається. Тільки в такому випадку у вас є право здавати одразу на g full. Якщо правам менше 2 років то , тільки g 2. Виправте мене якщо я помиляюсь
-
их интересует стаж или прохождение обучения в Канаде, так что узнайте что лучше ждать до года или щас сдать, а потом мол года ждать до возможности сдать на g2
-
Кого цікавить підробіток-пишіть за деталями в лс🙃 Кур’єром в Uber eats Виплата щотижня Вільний графік, самі обираєте для себе графік та кількість годин Можна без знання англійської мови Рівень зп-залежить лише від вас Допоможу з реєстрацією та всім необхідним для початку роботи 👾
-
Подскажите, после получения G1 могу ли я ездить по Укр правам?
-
Прийшов час показати всю любов нашим улюбленим дівчатам!💐🌷🌹 4-го березня(субота) початок о 21:00 .У вас є унікальна можливість потусити в гарній атмосфері в самому центрі Торонто! Усім дівчатам вхід безкоштовний! Нашим дамам, а також усім гостям ми приготували: 🌷Спеціальну програму-шоу та нашого крутого ведучого🎤 🌷Подарунки дівчатам 🎁 🌷Діджеїв з крутими українськими хітами всіх років🎵 🌷Неймовірні декорації та атмосферу✨🌃 🌷Бар з тематичними та крутими коктейлями🍷🍹🍸 🌷Професійного фотографа📸 Усі гості за бажанням можуть прийти в: - Хлопці в костюмах, сорочках - Дівчата, ви знаєте, що робити...) Придбати квитки можна відсканувавши qr код на постері, або переходь за цим лінком www.eventbrite.com/e/8--tickets-556224992927 також квитки можна придбати на вході в день вечірки! Придбані квитки не повертаються! Вхід 19+ Перевірка айді на вході Охорона та Facecontrol! для оплати на барі підготуйте КЕШ!