Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо у вас просто т4 то ви і самі можете через simple tax чи turbotax, а якщо складніший кейс то є сенс до бухгалтера звернутися: Tetyana [email protected]
-
Привет Кто уже оформлял возврат налогов? Есть контакты бухгалтера?
-
Спасибо
-
Доброго дня! Чи є якісь новини про те, чи зможе людина, яка в'їхала до Канади після 31 березня, отримати дозвіл на роботу? Заявка подавалася разом із візою, віза вклеєна. Дякую
-
Добрий день. Вибачте , є у когось приклад чи шаблон для job letter це для зняття арени потрібно . Як взагалі воно виглядає? Дякую всім хто відгукнеться.
-
Та ні. Це безпосередньо вже власнику потрібно. Але дякую за пораду
-
Краще спитайте у рієлтора/власника/менеджера про зразок, що вони хочуть бачити. Бо ми готували job offer (який потрібен в більшості випадках), а виявилося що їм був потрібен employment letter на офіційному бланку компанії.
-
Добрий день дорогі земляки, співвітчизники і добрі люди, які мені вже допомагають. Сьогодні 1 березня, уже пройшло 2 роки моїй трагедії.Мені потрібно робити слідуючі операції на нозі. Потрібно ножку удлінити, і вставити сосуди в ножку. У мене до пальчиків ноги іде один сосуд, а назад не іде сосуд. Тому і пальчики погано двигаються. Її потрібно робити не одну операцію, а 2-3. Три операцій коштує від 40000-50000 грн, а сосуди коштують отдельно. Люди добрі не будьте байдужі допоможіть зібрати кошти на операції будь ласка я Вас дуже благаю. Ми з Вашою допомогою зібрали 37000 гривень. Як хочеться щоб в цьому році вже потихеньку ходити. Нам потрібно кошти до кінця цього місяця, допоможіть нам в цьому благаю Вас. Реквізити мами Романова Тетяна 5366391128864428 Дякую всім.
-
Всем привет, продает ли кто табаки для кальяна по типу Дарксайда \ Танжа и аналогов? или знае може кто магазины где купить можно
-
Привіт, прилітаю в Торонто, чи є шанс, що дадуть житло хочаб на 1 день ?