Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт хтось вкурсі якщо ти прилітаєш в Канаду і отримуєш вп і тд, після якого подаєш на спонсорство в штати це ніяк не впливає на отримання травел авторізейшн? Хтось так робив чи планує зробити може?
-
Я таких не зустрічала)) Більше реалістично думаю шукати наполовину якщо бюджет обмежений
-
за 700 можно найти комнату )
-
Я десь читав що впливає , але деталі вам точно не скажу
-
Десь читали трошки не підходить, потрібна точна інформація якщо така взагалі є)
-
Наскільки вкурсі штати не надають таку допомогу, тоді з чого вони будуть негативно думати стовно цього?)
-
Шукаю авто в оренду на тиждень, два. ! Хтось здаэ можливо з наших?
-
Звісно, саме для цього Канада її і надає )))
-
А що тут дивного? То що людина неможе отримати фін допомогу і поїхати туда куда потрібно?
-
Запитайте в пабліку usa/mexico
-
Канада дає візу всім, Штати більш прискіпливі, вони не будуть вам прямо казати причину відмови, але їм не подобається коли людина змінює часто локації, їм буде дивно що ви отримали фін допомогу Канади і приїхали до них
-
t.me/UA_Mexico_USA
-
Ну якшо логічно подумати штати можуть відказати в'їзд , якшо ви маєте уже вп і допомогу від Канади
-
Тому що я знаю історію своїх родичів які будучи в канаді подались і їм відмовили.
-
З чого ви взяли , що люди не подавались на тур візу і не отримували її?)
-
Ну інші які відповіли вроді все зрозуміли прекрасно, на юфю звісно просто тур візу вам не видадуть в такому випадку.
-
Сформулюйте вірно своє запитання щоб всі зрозуміли Ви хочете прилетіти у Канаду, отримати тут 3к і потім податись на юфою чи просто на туристичну візу у США?
-
Візьміть туро
-
І мене не цікавлять припущення а цікавлять факти як я написав зверху, тих хто це робив або планує)
-
Куает не створений був доя того, щоб Канада була місцем підготовки до США)
22 Jan 2023, 02:47
49258/118938
about 4 hours ago