Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
6.03 лечу в Україну, можу щось невелике передати
-
Вже завтра! Дівчата Party! 🇺🇦💋❤️💐 Квитків залишається все менше і менше, а ти вже встиг придбати квитки? Для всіх дівчат вхід безкоштовний! Хлопці, переходьте за лінком. www.eventbrite.com/e/party-tickets-556224992927 Ціни як і минулого разу, найвигідніший варіант придбати квиток за 60$ для трьох людей, це всього по 20$ долларів з одного Також 1.Квиток для однієї персони - 30$ 2. Квиток для двох персон - 50$ Можна придбати квитки на вході теж. Вхід 19+ Підписуйся на нашу інсту Instagram.com/sercevo_
-
Привіт всім, підкажіть будь ласка сайт або куди піти щоб зробити health card в Торонто? Дякую
-
Service Ontario
-
Дякую
-
О’кей, дякую
-
Всем привет по планам в конце марта прилететь в Торонто ищу комнату для себя, мне 20, не пью, не курю, позитивный, доброжелательный к людям, любые варианты, напишите в ЛС, спасибо, буду рад пообщаться с каждым)
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Доброго вечора) Я в пошуках бабтиськоі протистанськоі церкви Я вже запитувала раз, але ті церкви дуже далеко від мого місяця проживання 🙈😭 Можливо хтось Підскажіть церкву ближче до downtown Toronto? Буду дуже влячна 🙏
-
‼️‼️‼️❗️Продаю майже новий ❗️‼️‼️‼️ фен,користувалась декілька разів. 32$(CAD)
-
Просто він не потрібний зараз вже,тому і продаю,але дуже хороший насправді