Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
+ документи цілий пак теж в рюкзаку
-
В мене просто ноут, планшет, камера, усі проводки до них у рюкзаку і це ще 5 кіло
-
Якщо в рюкзаці ноут та зарядне та якість дрібниці то це ж не включено в ці 8 кг . Їх дозволено брати додатково
-
Все Ок. Не турбуйтеся в мене в рюкзаці 6 , а в ручному 9 і не було проблем , і це був LOT, більш того це не тільки LOT точно а Air Canada також , бо було і Air Canada і теж навіть не зважували . Може це на всіх трансатлантичних рейсах не знаю 🤷♀️
-
Друзі. Потрібно Ваша допомога. 9 березня прилітає в Торонто хлопець 26 років, спокійний, врівноважений, без шкідливих звичок, працює в сфері ІТ. Шукали житло віддалено заздалегідь, але як виявилося, це не реально. Потрібна кімната тимчасово поки знайде житло. До умов проживання не прискіпливий, головне гарний інтернет. Буду радий всим пропозиціям. Пишіть в особі.
-
У кого-то уже получилось получить провинциальную помощь от Онтарио?
-
Звертаюсь до всіх небайдужих. Прошу Вашої допомоги на лікування, РАК МОЛОЧНОЇ ЗАЛОЗИ, У мене друга 2га група інвалідності, сама утримую дитину шкільного віку. Благаю Вас на колінах допоможіть на лікування, на обстеження, на ліки, на КТ. Дякую Вам за допомогу. 5169155110538889 Чорна Ірина Миколаївна
-
Привіт шукаю няню на сьогодні з 17.30 до 20.30
-
як зрозуміти до якого числа треба погасити кошти кредитні? у відділенні казали, що будуть проходити меіли і буде видно в додатку, кошти витратила цього тижня, але інформації до якого числа погасити немає
-
Кому потрібні сигарети, звертайтеся (оплата при зустрічі)
-
Вы не знали? До этого всегда нужны была виза в сша. Когда Канада сделала программу, украинцы решили что если лететь через сша то виза не нужна.
-
чего)))
-
Нет. У нас безвиз с Сша!
-
Всем привет! Подскажите если пересадка в одном и том же аэропорту Нью Йорка, нужно ли виза Америки?
-
А потом говорят у нас образование дно.
-
Дякую
-
Нужна, в США нет транзитной зоны
-
слишком сложный сарказм для рабочего утра субботы)
-
Дякую
-
Наскільки пам’ятаю, рахунок на імейл буде приходити раз в місяць, тобто кожен тиждень не потрібно погашати
22 Jan 2023, 02:47
49489/119065
about 2 hours ago