Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я знаю, але я думала блін типу референс бібліотека найбільша бібліотека думаю ніхто ж не буде посеред білого дня красти в бібліотеці, де тисячі людей сидять і все, думала думала і надумала
-
Мені так також сказали, що дякуй, що забралось грішми, а не здоров’ям, але воно легше так сказати просто😭
-
А его даже на границе не проверяют
-
Вернут только если где-то в официальной системе выскочит твой серийник
-
Деньги заработаются
-
Я в таких случаях говорю себе так, это цена за что-то большее. Возможно если бы не этот МакБук я бы попала на миллион гривен или что-то было бы со здоровьем
-
Та я вже і не надіюсь, все нормально, просто стало цікаво, може, в когось теж щось крали, і чи повертали, чи ні, чи я одна така дурна
-
Отпусти пррблему
-
Поэконось свои нервы
-
Тут тебе точно его не найдут
-
Показує, але справа в тому, що біля нього взагалі немає ніяких притулків, я ходила туди я думала може перепродав, як в Україні роблять, пішла пройшлась по магазинам б/у електроніки, ніде нема і потім отримую повідомлення через тиждень, що все в шелтері, а в якому шелтері ніхто не знає і номер менеджменту давати не хочуть
-
Всім привіт Шукаю репетитора для онлайн занять можливо хтось може порекомендувати хорошого вчителя ? Дякую
-
Ладно, я не буду спрашивать зачем тебе pro)))
-
Доброго дня , кого цікавить придбання автомобіля в кредит за деталями звертайтесь у приват , Всім хорошого настрою та чудового дня :)
-
М2 про
-
14 про
-
Не слухайте, неправда, взагалі не є погано, роботу знайти легко, якщо старатись, я знайшла в перший тиждень
-
Хоть не M2 Max со всеми апгрейдами?)
-
А що все так погано?
-
Угроза была не прямая даже, а косвенная
22 Jan 2023, 02:47
49757/118910
about 2 hours ago