Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Скиньте будь ласка силку на цей сайт, якщо маєте) дякую
-
А чи можна зняти його в якісь установі, типу щоб поїхати туди?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо зробити сьогодні мед огляд, чи можливо зняти обмеження з WP? І де знімати ці обмеження з нього, в якій установі?
-
Дякую
-
Дуже потрібна допомога 🙏 Необхідно цього солодкого хлопця забрати з Карго,сьогодні до 23.00 (звісно я всі расходи беру на себе) Авіа переліт перенесли і буду в Торонто тільки завтра вночі😣 Залишити в Карго до завтра не можна🤷♀️
-
Друзі, потрібна термінова допомога!!! У кого є можливість. Є потреба. Бондажі, турнікети, якісні бинти, серветки, оклюзійні пластирі, голки при пневмотораксі.Без офіційного листа, на це немає часу... (це з передової текст) Медик, моя одногрупниця. Перша з групи з дівчат, яка була звільнена з полону на самому початку. Зараз знову в пеклі, потрібна допомога Відкриваю збір, бо всім потрібні "папірці", які на передовій не робляться за хвилини і навіть дні... Приблизна сума збору 70000грн Медицина на Бахмут На бандажі, турнікети, якісні бинти, серветки, оклюзійні пластирі, голки при пневмотораксі... 🎯 Ціль: 70 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/AAJvgM5AWf 💳Номер картки банки 5375 4112 0365 5043 PayPal [email protected]
-
Доброго дня! Шукаю кімнату маленьку або взагалі кімнату в бейсменті для пари орендувати до 1 квітня не за всі гроші світу. Площа не має значення аби тільки було де спати до заїзда в мешкання, може хтось знає хто здає
-
Всем привет! Сейчас нахожусь в Торонто. Планирую посещать тренажерный зал 5 раз в неделю (1-2 часа). Нуждаюсь в наставнике с опытом. Ищу укр./рус. говорящего человека, желательно с опытом тренера в тренажерном зале. С меня, месячный абонемент в зал и оплата за каждое занятие (подробности в лс).