Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Підскажіть, скільки днів кредитка виготовляється в банку сіbc?
-
Дякую
-
10-14 днів плюс мінус
-
Добрий день, добрі люди👋 Підскажіть будь ласка, чи є ще можливість отримати тимчасове житло (номер в готелі)? Бо є інформація, що припинили надавати таку допомогу (не 100% інфа) Хто знає, дайте інформацію 🙏 Дякую 😌
-
Добрий день їду через 2 дні з України якщо потрібно ліки чи стіки пишіть в приват чат
-
Доброї ночі🙏🏻 Підкажіть, будь ласка, в когось дітки відвідують школу в районі Етобіко? Яку саме, які Ваші враження, думка?
-
Доброго дня! Можна також, будь ласка, інформацію про банк меблів🙏🏻
-
Привіт 👋🏻 Підкажіть як шукати житло у Торонто?
-
Доброго дня ,зніму кімнату в Торонто,буду вдячний за любу інформацію.всім гарного дня .
-
Всем привет, ищу срочно комнату на первое апреля!!! Бюджет до 1000$
-
Привiт! 👋🏻 Шукаю співмешканця / співмешканку щоб винаймати квартиру починаючи з квітня, якщо хтось вже винаймає і є ще місце / кімната, буду вдячний за інформацію!
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28
-
Дякую. Все є, цікавило, чи потрібно до приїзду скачувати застосунок із заповнювати інфу (по типу arriveCan, який в Канаді вже зробили добровільним). Спасибі
-
Привіт, чи обовязково бути вакциниваним щоб летіти в канаду ?
-
Ребята, кто-то есть кто работает в IT? Как искали работу, через indeed?
-
Підскажіть як дізнатися Iban для переводу коштів? Cibc банк
-
Привіт, прилітаю в канаду 5 квітня, шукаю кімнату в торонто ))
-
Linked in
-
Привіт прилітаю в Торонто 15 березня, шукаю кімнату.
-
Відпишіться в лс хто на мувінгу працює
22 Jan 2023, 02:47
50531/118934
11 minutes ago