Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
По справедливості, критерії встановлює той, хто виплачує допомогу, а не Ви.
-
Доброго ранку! Перепрошую, що турбую вас. Питання до адмінів групи та учасників групи. Я вже не одноразово читала тут «срачі», «інформаційні потоки», які ви починали. І кожен раз ви вказували на свою перевершеність над іншими, і що на нас усіх «немає старого складу групи». Так буває. Життя плине і люди в ньому теж міняються) Ніщо не вічне. А от ваші аргументи дуже навіть вічні і незмінні. Нащо ви влаштовуєте це? І потім виставляєте всіх тих, хто вам відповідає «дураками», бо ви краще за всіх знаєте, і взагалі ви за справедливість. Це не так якщо що. Мені не дуже приємно читати ваші жовчні повідомлення, періодично в якийсь час. Ми всі пам‘ятаємо що взагалі в Торонто важко, нема роботи і PR ніхто не отримає крім айтівців (з ваших слів). Зараз дізналися про інше. Що є жінка, яка не хоче взагалі летіти, але вона постраждала від війни (як і більшість з нас) і вона повинна отримати виплату (хоча яким чином, якщо вона не летить сюди), а Канада така дурна і несправедлива і не хоче продовжувати усім допомогу. У мене є прохання до адмінів, блокуйте будь ласка потік таких повідомлень. Особливо якщо одні учасники переходять на особистості інших і намагаються їх задіти якимось іншими фактами, які взагалі не стосуються теми. Чому понад 4к інших людей мають щоразу читати висер однієї?
-
Доброго ранку. Напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення хто летить найближчим часом з України в Торонто-треба привезти ліки. Готова допомогти з пошуком кімнати або просто заплатити за доставку. Ліки перешлють новою поштою після фото білету. Дякую
-
Доброго ранку! Вчора ви дали забагато критики, а тепер пояснюю: По-перше, тут люди знаходяться для пошуку роботи у Торонто, а не вияснення питань хто поганий а хто ні. По-друге, я з 2014 року жив у Криму, коли усе почалось мені було 16, але моя позиція була твердою. Я ніколи не агітував за рф, у розмові я завжди підтримував Україну, і вся моя родина і друзі про це знають. По-третє: я за 2014 року 6 разів був у Києві, в мене там 3 дядьки живуть, я спілкувався з людьми, і жодного разу, коли я казав, що я з Криму, мене ніхто не казав, що я «зрадник» чи щось подібне По-четверте: я жодного дня не працював на російське государство, не працював офіційно, лише грав в футбол та навчав дітей футболу. По-п‘яте: кожен рік я дивлюсь новорічне привітання українського президента, я вболіваю за українськи клуби в єврокубках, я дивлюсь кожний матч збірної України, я слухаю Океанах Ельзи та Hardkiss і розмовляю з українцями. І я не розумію, до чого весь цей хейт. Я вважаю себе Українцем, я з друзями співаю гімн України, я насправді полюбляю цю країну! І мені дуже соромно за українців, які на прохання допомоги та поради щодо роботи виливають торбу сміття та жовчі, і роблять це найжахливішим способом - через месенджери, це дуже жахливо У такому випадку можу лише порадити починати з себе. Усім адекватним бажаю успіхів в Канаді! Слава Україні 🇺🇦
-
ОСЬ ЩО Т. Г ШЕВЧЕНКО СКАЗАВ БИ ЗАРАЗ: Якби ви знали паничі, Як важко воїнам вночі. То ви б казни не розкрадали. Своїх кишень не напихали! Не їздили б ви за кордони. За людські гроші - за мільйони! По ресторанах не ходили б. А землю-матінку любили б! І яхти б ви не купували Й простих людей не обдирали Державі б вірою служили І люди б вас усі любили. Колекцій ви би не збирали. І на вечірках не гуляли Свою країну будували Казну грошима наповняли. Ракети б ви не віддавали І держмайна не продавали Не розкрадали б України То не летіли б на нас міни. Не будували б собі вілли І беззаконня не чинили То Крим наш був би і Донбас. Ніхто б не ліз в кордон до нас! Ви зброю всю попродавали. Усе, що можна - розікрали Щоб ваші дочки і сини Немов у казці всі жили. Ви Кончезасп набудували І в тих будинках жирували Народ простий, лиш животів Дітей своїх до праці вчив. Ви літаків понакупляли Всю Землю ними облітали Своїх ви чад по "закордонах" Не вчили жити по законах. І з жиру, ви усі бісились І над мільярдами трусились Ще хабарі гребли, мать вашу, І продали ВКРАЇНУ нашу . Невже від цього легше стало, Як ви державу продавали? Як ви кусали і давились, І по країні кров полилась! В боях вмирають діти наші. Гуляють в нічних клубах ваші. В окопах юнаки в грязі А ваші, їздять, як князі! Вкраїна-ненька вся в залізі Америка лежить в лендлізі Європа танки нам дає Арта по окупантах б'є. Десь накривають хлопців гради Ви ж віддали їх, падли, гади! Летять на нас ракети з раші Ті що віддали руки ваші! І гинуть діти, плаче мати. Під трибунал вас всіх, за ґрати! Ми їх поборем, потім вас! Ви теж кати, усі для нас! Простий народ допомагає: Він оре, сіє і збирає! Хто скільки може - по краплині, Даєм ми рідній Україні! Ми молимось за всіх героїв. І ми донатим їм на зброю! І ми по нитці "тнем сорочку", Щоб воїн-тато обняв дочку! Як би ж ви вчились у народу Й не каламутили ви воду, То танки б в вас були свої! Не було б шансів у русні!
-
Может я была и не права на счёт того что пиар в ОНТАРИО получат только айтишники, получат все кто работает где угодно официально но это не год как многие пишут, это скорее 2-10 лет. К сожалению, это Онтарио. Пообщайтесь с людьми которые ждали пр 10 лет, 5 лет. Просто хочу чтоб вы знали что это всё не идеальная картинка. Я не хотела обидить или унизить чьи то чувства тем что говорю что пр нереально за год в Онтарио получить, просто факты.
-
Доброго дня, Хто може підказати що зараз с житлом на перші 2 тижні, чи можливо його отримати чи ні?) Бо ми зв‘язувалися з CUIAS і вони сказали так, надають, але на практиці бачу багато відмов (
-
Дякую за зауваження, ми слідкуємо за тим, щоб не було срачу, та не ставимося толерантно до будь кого, хто переходить на особистість. Також коли помічаємо попереджаємо, що неможна дезінформувати людей апелюючи на лише власний досвід. Проте, всі інші думки які пишуться або озвучують тут, ми не можемо заборонити. Навіть якщо це не подобається комусь, або некоректний зміст, якщо людина додає власну думку. Все ж таки цей чат ще й для спілкування. Також адміни мають власну роботу та зобов'язки, тому якщо ми не помітили порушення правил групи, будь ласка, якщо маєте змогу кличте, ми додали зручні швидкі кнопки для цього. Всім гарного дня.