Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Це стосується адмінів теж, особливо адмінів. Перехід на особистість не виправдовується аніяк. Попередження буде лише один раз. Також, будь ласка, перевіряйте будь яку інформацію на офіційних джерелах, яку ви читаєте або чуєте тут. Все ж таки людський фактор неможна виключити.
-
Не дуже розумію цю роботу якщо чесно і які там правила, це якісь гроші щоб вижити і це не погано. Але якщо чесно бісять рефералки з запрошенням там працювати за те що їм бонус дадуть. Особливо рефералки від адміна. Ніколи ще не бачила в цій групі щоб українці хотіли заробити один на одному. Зловживання посадою. Моя думка.
-
А триколори тобі на фотки самі по собі додались ? Одне діло знаходитись на параді бо змусили, а інше - радісно сфоткати расєйских чмобіків з половою тряпкою в руках і додавати цю фоточку в інсту. Зручно швиденько перевзутися, видалити фотки і згадати, що колись вчив українську мову.
-
Звертаюсь до людей у яких була помилка в імені і ви писали в кризову форму,питання:за скільки часу Вам виправляли?
-
Я знаю багатьох людей і з Криму і з Донецька. Змушують ходити на паради, мовчати про свою позицію, але викладати в інсту нічого не змушують 🤦♀️ І знаходячись в Торонто, якщо те все тобі противне, то ти видаляєш єбучі триколори до того як тобі купа українців ткне на них носом і не хоче допомогати з роботою.
-
Вы правы, в инте точно не заставишь. И Ваш гнев, мне полностью понятен. Но он с юных лет парень попал в оккупацию. Сомневаюсь, что в 16 лет многие способны сразу и верно отличить правду от тупой рашистской пропаганды!!! Их там так качают, дебилом можно стать. Впрочем многие и стали… Но я считаю, этот парень имеет право на шанс. Он сделал первый шаг. Думаю правильно будет дать ему возможность вырваться из общества зомби. Не тупо его булить, обвинять и тд А показать ему, что он молодец! Правильно поступил. Поддержать его. И показать что мы способны на гараздо большее, чем путлерская рашка.
-
Це вас не стосується. Якщо потрапляла, то ви хочете послухати мою історію чи оплатити психотерапію ?