Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Сами канадцы сидят на RBC и TD банке. Я выбрал RBC по советам живущих тут всю жизнь)) Насколько я помню дебетовую выдают сразу же в отделении (временную. потом получите нормальную)
-
Я б хотіла відкрити карту на яку можна отримати допомогу по CUAET. Гроші терміново потрібні адже кілька днів знімаю самостійно готель а при оренді потрібно внести платіж і за перший місяць і депозит🥲
-
Канадіан імперіал банк оф комершиал😁
-
CIBC
-
вам надо срочно открыть дебетовую? мы правильно вас поняли?
-
Cibc
-
вы указываете счет, а не карту. не так работает, как в укр. карта может меняться вне зависимости от счета. карта = ключ доступа к счету забрать самостоятельно "постоянную" - это обговорите со своим банкиром, который будет вас вести. я думаю они пойдут на все, что бы был клиент)
-
Вибачте можливо забагато питань але я реально з тим не стикалась та щей мій англійський бажає кращого тому питаю всі деталі тут)) а є додаток цього банку? (cibc маю на увазі)Типу нашого привату
-
Відкриваєте чекінг акаунт і там буде дітіелс🥲 чи акаунт інфо Вже точно не памятаю Там і будуть написані заповітні циферки
-
В додатку на телефоні є ця інформація
-
Гроші вам прийдуть на дебетову карту , її ви отримаєте в день відкриття рахунку відразу
-
Підкажіть будь ласка де таку інформацію взяти? Ми відкрили сьогодні карточку в банку CIBC, дебітову одразу дали і більше нічого з нею не давали, а кредитку чекаємо.
-
Ой Приємно, дякую🥹 Хоча я теж буваю не подаруночок
-
Я можу при подачі заявки на допомогу вказати дані рахунку і гроші нарахують на цю карту котру отримаю? І нормальну можна потім забрати самостійно з відділення чи обовязково на адресу приходить?
-
Самий милий адміністратор🐰😁
-
мені прийшло конвертом дебіт з даними про обліковий запис в банку, але це RBC
-
Дякую❤️ дуже допомогли мені😊Гарного вам дня!
-
Звісно є)
-
Ви дуже допомогли❤
-
Будь ласка🙂
22 Jan 2023, 02:47
51068/118861
about 2 hours ago