Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я не знаю. Я не в Калгарі. До чого тут взагалі Калгарі?🤡
-
🌚🌚🌚🌚🌚
-
На день? Мінус податки +- 140$
-
В Онтарио наверное
-
підскажіть будь ласка, яка мінімальна зп в Торонто?
-
А навіщо на вашу думку мені психолог? Бо я думаю що погано наживатись на українсях п ви така хороша ПРОСТА ХАТІТЄ ПАМОЧЬ? тоді киньте кчиюсь іншу рефералку)))))))))))))))))))))
-
Доброго дня всім. Я зараз знаходжусь в Торонто. Можливо хтось потребує допомоги я запрошую на діагностику і лікування. Я є членом Української асоціації прикладної кінезіології (ua-pk.com/masters/160 ) Проходила навчання краніосакральній терапії на базі Міжнародного Інституту Апледжера (Upledger Institute International). Навчалась у Міжнародному Інституті Барраля (The Barral Institute), який є найкращим у світі в області вісцеральної терапії і невральних маніпуляцій. Фізіотерапевт, прикладний кінезіолог, краніосакральний терапевт, вісцеральний терапевт, остеопат. Володію техніками невральних маніпуляцій при корекції хлистової травми, компресії нервів, спинномозкових грижах, захворюванях центральної нервової системи, після травм головного і спинного мозку, головних болях та мігренях, післяінсультних станах. Використовую в своїй роботі мануальну терапію при м'язово- скелетних дисфункціях, постізометричну релаксацію м'язів і остеопатичне вислуховування. Працюю з внутрішніми органами, післяопераційними дисфункціями та спайковими процесами. Фізична реабілітація та робота з дітьми із затримкою мовного розвитку. Проводжу корекцію синдрому скронево-нижньощелепного суглоба та порушення прикусу. Займаюсь психосоматичними емоційними розладами, депресії, страхи, фобії. Працюю як кінезіолог біохімік з гінекологічними і урологічними розладами( кістами, міомами, фібромами, аденомами, торч інфекції, віруси, паразити, бактерії і токсичні метали) Для ознайомлення з моєю спеціалізацією можете зайти на мій сайт в інстаграм saganmaksimenko фейсбук Oksana Sagan Maksymenko +380994520722 за цим номером можна зі мною зв'язатися в Telegram, Viber, WhatsApp
-
Торонто-Вэн перелет или на машине? Или ты из Эдмонтона ездила?
-
То є так)
-
Тру фанатка)))
-
Анастасіє Вас явно якось пригнічує моя реклама роботи в Убер Можливо варто проконсультуватись з психологом та відпустити ситуацію ?
-
Звісно))))😎😎😎
-
Що саме крінж, Наталя?
-
А що не так в моєму повідомленні? Я якось намагалась заробити на українцях?
-
пішки?
-
Специально в Вэн на их концерт ездила?
-
Я в україні була разів 8, і потім ще в Ванкуврі от нещодавно 1 березня і в торонто піду
-
Це крінж
-
Я до войны вообще про них не знал)
-
знову починаєте
22 Jan 2023, 02:47
51346/119085
6 minutes ago