Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Стіснялись
-
Я знаєш що подумала, є два варіанти чому ти мене все ще не заблочила: 1) я не порушувала правил і один з адмінів це зазначив сьогодні вранці 2) тобі реально подобається зі мною сперечатись і тобі типу доставляє задоволення що якійсь відсоток підтримує тебе в спорах. Я хотіла в лс написати. Але тут все ж таки норм думаю, давай мірітись ти ж так і не відповіла мені.
-
Зачем?)
-
В мене сусід одружувався , в нього дізнаюсь
-
Я такой вывод сделал из общения с ньюкамерами)
-
Говорю. Это недальновидно. Тут другое общество. А женщины по инерции ищут ресурс по Украинским лекалам. Здесь граждане Канады вполне спокойно могут жить всю жизнь в аренде. Работа - зачастую наши больше зарабатывают со старта. Плюс иммигрант самая жизнеспособная особь.
-
доречі перед тим як одружуватись рекомендую ознайомитись з законами, це досить важлива інформація
-
Тяжолий случай
-
дуже тяжко в чужій логіці розбиратись
-
Ці люди вважають, що всі жінки полюють тут на чоловіків з канадським паспортом 🌚🥲
-
Догадайся с 1-ого разу
-
Я можу погадати зараз кому завгодно на вашу фотку безкоштовно, я наче реально зара бачу людей наскрізь
-
Принято)
-
Я буду свидетелем на свадьбе
-
все впирається в гроші, при розлученні той хто менше заробляв буде отримувати пенсію від того хто більше заробляв, в залежності від тривалості відносин визначається термін, це я не враховую елементи на дітей, і кредити які також тре гасити тому хто більше заробляє. Це так в двух словах.
-
Нужно найти азиатку себе с канадским паспортом , завтра займусь 😈
-
Насправді реально хороший кєйс для піара свадьба з канадцем, зодо жінок та чоловіків, 3 місяці і піар у кармані
-
Таких не бывает)
-
Ахаха))) так фотка ж нужна а не знания)) По моим наблюдениям обычно все тарологи и гадалки терялись из чатов после вопроса когда закончится война
-
Ми ще не так знайомі , щоб так робити . Треба дізнатись один одного ☺️
22 Jan 2023, 02:47
51444/119250
about 2 hours ago