Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
ІНДІЙЦІ – ІНДІАНЦІ – ІНДУСИ Індійці – загальна назва корінного населення Індії та Пакистану. Індіанці* – у сучасному вжитку найменування корінного населення Америки (за винятком ескімосів). Індуси (застаріле) – те саме, що індійці. Друге значення слова індуси – послідовники індуїзму. *Я так розумію, що з погляду сучасних уявлень про географію (тобто не часів Колумба) і з погляду політкоректності сьогодні замість "індіанці" краще казати "корінні народи" Канади, США, Південної Америки.
-
Нет ,это не нормальная практика Мы снимали с риэлтором ,она с хозяевами согласовала что у нас есть животные и все предложенные варианты жилья были ок что мы с животными Да и наш хозяин например к нам недавно заезжал (завозил фильтры на систему отопления ) было бы очень не ловко если бы он не знал о животных Может попробуйте связаться с другим риелтором ? ( Наша когда увидела что в договоре есть запрет на животных связалась с лендлордом и просто убрали этот пункт )
-
Справа в тому, що сам ріелтор каже, що краще цю тему не піднімати , а тварину показувати вже по факту. Ніби тут так роблять і це нормальна практика. Для мене це якось не зовсім… Але як мені тут казали вже декілька людей , головне щоб закон був на моєму боці. Саме тому і питаю, хто як робив. Дякую, що відповіли.
-
Ох і пішла жара..) у вас ще є час, бігом к нам😉
-
Всім привіт. Є таке питання. В договорі на рент будинку є пункт про “no pets”. Ріелтор та закон кажуть, що цей пункт на практиці незаконний. Оплачую одразу за рік. Що думаєте з цього приводу. Хто як рентував з домашніми тваринами?