Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Та всюди моніторьте, бо часами Kiwi.com дає дуже гарні варіанти за адекватні гроші, іноді я бачив на rome2rio.com видає непогані квитки Бо буває, що білети здають, і вони знову є в продажі, по 1 місцю, тощо.
-
Мені kiwi повідомив що авіакомпанія буде виплачувати мені компенсацію за те що рейс відмінили (520£), а це сума усього квитка
-
Мы с другом вот неделю назад купили билеты на kiwi И там типо пишет чтобы мы подождали пока откроется регистрация и kiwi нас зарегистрирует на рейс в Торонто. Уже не могут отменить рейс я правильно понимаю?
-
Це було давно, мені потім авіакомпанія видала новий квиток, на іншу дату, (на наступний день) до речі, летів через Лондон)
-
А что случилось почему отменили?
-
Доброго дня, хто останній місяць прилітав до Торонто і отримував готель, відгукніться будь ласка 🙏🙏🙏
-
Ви питали чи люди пишуть?
-
спасибо
-
Там потрібно буде показувати на терміналі электронный квиток, і вам потім видадуть бумажні
-
Звертався, деякі люди вже написали, що вже не дають бо немає місць, а CUIS пишуть, що в приоритеті вагітні жінки, багатосімейні родини і тд, тому тепер не знаю що в такому випадку робити(
-
Це взагалі було 27 числа
-
У вас не може бути одна і та проблема що зі мною
-
Просто мы онлайн билеты никогда не покупали
-
Точно отдадут билеты
-
Kiwi це хороша компанія
-
Я отримував в Торонто зверніться CUIS . Вони на двох терміналах аероморту є. Аеропорт Pirson
-
Ну типо проблем уже никаких не будет ?
-
А навіщо відміняти ?
-
Добрий день , розкажіть хтось , чи довго проходила реєстрація в Торонто на work permit?
-
Написав вам у приватні
22 Jan 2023, 02:47
52027/118995
17 minutes ago