Доброго дня всім. Я зараз знаходжусь в Торонто. Можливо хтось потребує допомоги я запрошую на діагностику і лікування.
Я є членом Української асоціації прикладної кінезіології (ua-pk.com/masters/160 )
Проходила навчання краніосакральній терапії на базі Міжнародного Інституту
Апледжера (Upledger Institute International). Навчалась у Міжнародному Інституті
Барраля (The Barral Institute), який є найкращим у світі в області вісцеральної терапії і
невральних маніпуляцій.
Фізіотерапевт, прикладний кінезіолог, краніосакральний терапевт, вісцеральний
терапевт, остеопат. Володію техніками невральних маніпуляцій при корекції хлистової
травми, компресії нервів, спинномозкових грижах, захворюванях центральної нервової
системи, після травм головного і спинного мозку, головних болях та мігренях,
післяінсультних станах. Використовую в своїй роботі мануальну терапію при м'язово-
скелетних дисфункціях, постізометричну релаксацію м'язів і остеопатичне
вислуховування. Працюю з внутрішніми органами, післяопераційними дисфункціями та
спайковими процесами. Фізична реабілітація та робота з дітьми із затримкою мовного
розвитку. Проводжу корекцію синдрому скронево-нижньощелепного суглоба та
порушення прикусу.
Займаюсь психосоматичними емоційними розладами, депресії, страхи, фобії.
Працюю як кінезіолог біохімік з гінекологічними і урологічними розладами( кістами, міомами, фібромами, аденомами, торч інфекції, віруси, паразити, бактерії і токсичні метали)
Для ознайомлення з моєю спеціалізацією можете зайти на мій сайт в інстаграм saganmaksimenko
фейсбук Oksana Sagan Maksymenko
+380994520722 за цим номером можна зі мною зв'язатися в Telegram, Viber, WhatsApp