Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вот жаль, что мы не знали вас! Странные люди.. я не спрашивала помощи или облегчения «сложностей». Я ответила на проблему с кошкой человеку выше. Видать бывает и не так все просто. Ваше сообщение не несёт полезной информации в решении проблемы. И вы не знаете моих обстоятельств. Вы хотели показать себя умней других? Можете спать спокойно)))
-
Доброго дня, пропоную послуги складання резюме та cover letter. Ось ця дівчина займається цим - @ansts_tymofii Гарантую швидку роботу та гарне резюме Канадського зразку! Якщо Вас зацікавило, будь ласка напишіть в повідомлення мені, або прямо цій дівчині - @ansts_tymofii Всім бажаю гарного дня!
-
Саня, хватит окуня клеить)
-
Всім Sercevo! ❤️😉🇺🇦 До нашої BIG UKRAINIAN PARTY залишилося 7 днів! Нагадаємо що це буде: - нова, крута та велика локація(до 500 людей) - спеціальна шоу програма від нашого ведучого(конкурси, танці тощо) - благодійни аукціони на підтримку ЗСУ - топові українські пісні - великий бар та затишна атмосфера Не пропусти цю подію та купляй квитки вже зараз www.eventbrite.com/e/big-ukrainian-party-tickets-573350044417
-
Робота кур’єром / водієм 👾 Uber eats Авто мати не обов’язково , можна доставляти за допомогою велосипеду чи пішки Вільний графік, знання англійської не обов’язково Тиждень від 800$-1000$ (доставка) залежить від вашого графіку При реєстрації за мої посиланням гарантована виплата за 100 поїздок -600$ плюс промо та чайові Додатково також бонуси від мене 🙃 Повністю все розповідаю та проходжу з вами шлях від реєстрації до перших замовлень Посилання для реєстрації👾 www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=2jpb8u4pysy1 Посилання на чат кур’єрів та водіїв де ви можете знайти всю інформацію , скріни з виплатами та допомогу від інших кур’єрів та водіїв t.me/ubereatscanadaa