Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет, возможно кто где работает там нужны работники? Если да напишите пожалуйста в личку , английский знаю.
-
Нет, для штатов отдельная виза
-
Привіт, як найдешевше і найшвидше полетіти до канади можливо знаєте рейси або тощо. Чи можу я летіти в канаду з пересадкою в штатах якщо в пене є віза cuaet ??????
-
На скільки дешевші були квитки пару місяців назад ?
-
В березні дешево - ніяк. Через штати потрібна віза штатів
-
Купил, сделал дело, почистил и с чеком сдал) ну или в Хоум дипо аренда, если прям совестно
-
Сигареты по 40-75 блок, оплата при встрече
-
Без багажу бували квитки і в районі 120-150$
-
Залежить від напрямку. Можна було і за 300 євро зловити. Я купувала давно, 600 євро Варшава- Торонто. Виліт завтра. Зараз цей квиток коштує десь 1500 євро
-
Здравствуйте. Подскажите если кто покупал билеты на хоккей - покупать нужно онлайн или можно перед матчем купить , с рук продают отказные ? Спасибо заранее .
-
Всім привіт👋🏻 така ситуація: купив та оплатив квиток на Ківі до Торонто два дні тому, виліт 31 березня, сьогодні Ківі прислали лист що мої білети здорожчали на 300долл, так як вони не встигли забронювати у перевізника мої місця, та пропонують доплатити 300долл. Як бути в цій ситуації, чи не виникне так, що я доплачу зараз, а Ківі через тиждень пришлють лист що знову здорожчання квитка? Потрібна порада. Дякую
-
В будние дни Service Canada
-
Подскажите как записаться на получить Sin? В выходные не работает в аэропорту .
-
Искать парня в женской группе это пять)
-
не переживайте, група там велика і є не тільки жінки
-
кинули як найшвидше кудись, аби знайшовся паспорт, там 43хв різниці від репосту
-
Может чей-то муж?
-
Я про оригинальный пост
-
Ukrainian Canadians
-
😁😁😁 І в мене такий прикол був тільки на більшу суму підняли, я відмовився і купив на оф сайті авіакомпанії
22 Jan 2023, 02:47
52172/118922
about an hour ago